Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Turismul Greciei a crescut – VIDEO

Turismul Greciei a crescut – VIDEO

Turismul Greciei a crescut în primele opt luni ale acestui an cu 10%, față de aceeași perioadă a anului 2010, ceea ce va conduce la o creștere cu 1% a Produsului Intern Brut  al țării. Potrivit Băncii Naționale a Greciei, turismul este unul dintre domeniile ”fruntașe” ale economiei grecești.

Potrivit datelor transmise de la principalele aeroporturi elene, în perioada ianuarie-septembrie 2011, 10,33 milioane de turişti străini au decis să viziteze obiectivele turistice din Grecia, cu 911.536 mai mulţi decât în 2010. Cifra nu reprezintă și numărul turiștilor care au ales ca mijloc de transport până în Grecia maşina personală sau autocarul, şi nici cei care au optat pentru transportul naval.

Agențiile de turism estimează că numărul turiștilor care vor veni în Grecia va ajunge până la sfârșitul anului la 16,5 milioane, ceea ce ar reprezenta o creștere cu 12 % față de 2010.

Turismul Greciei a adus țării, în intervalul 1 ianuarie-31 august 2011, 7,71 miliarde euro, faţă de numai 7,01 miliarde euro în aceeaşi perioadă a anului trecut, rezultând astfel o creştere cu 10 % a veniturilor din turism.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co