Interne

Ziua Internaţională a Mării Negre – VIDEO

Ziua Internaţională a Mării Negre – VIDEO

Şi Marea Neagră are o zi a ei. Reprezentanţii organizaţiei Mare Nostrum au ţinut să marcheze această sărbătoare prin jocuri de mediu. Deasemenea, cei prezenţi au participat la un târg deschis la un mall din Constanţa. Cei mici au fost implicaţi în numeroase activităţi ecologice pentru a fi conştienţi de activităţile care fac rău mediului înconjurător.

Organizaţia nonguvernamentală „Mare Nostrum” a desfăşurat, weekendul trecut, un târg dedicat Zilei Internaţionale a Mării Negre.

„Târgul Ludic” a fost deschis la un mall dinConstanţaşi s-a adresat instituţiilor de învăţământ constănţene. Peste 120 de elevi şi 40 de provesori au fost prezenţi, sâmbătă, la eveniment iar copiii au participat la jocuri şi activităţi distractiv-educative care au vizat aspecte de mediu. „Toate jocurile şi activităţile au fost apreciate pentru noutate, dar şi pentru caracterul lor informativ. Ne bucurăm că ne-am atins scopul, acela de a-i implica pe elevi într-o acţiune menită să-i facă să conştientizeze mai bine problemele cu care se confruntă mediul înconjurător”, a declarat Andreea Ionaşcu, coordonator proiecte ONG Mare Nostrum.

Ziua Internaţională a Mării Negre este marcată pentru a creşte gradul de conştientizare a autorităţilor locale şi a cetăţenilor, cu privire la necesitatea imperativă a unui management durabil al zonei costiere româneşti, mai spun reprezentanţii ONG Mare Nostrum.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co