Interne

Turismul în al treilea an de criză – VIDEO

Turismul în al treilea an de criză – VIDEO

Norocul nostru că avem Marea Neagră. Litoralul românesc are 40% din capacitatea de cazare la nivel naţional şi a devenit afacerea de bază pentru marile agenţii de turism româneşti. Şi totusi… traversăm încă o vară grea, spun reprezentanţii ANAT care compară realizarile din aceasta vară cu cele din 2008.

Românii s-au decis mai greu să meargă în concediu. Dacă în 2007-2008, îşi programau vacanţele de vara încă de la începutul anului, în 2011 românii au acţionat cu prudenţă.

Criză sau nu, românului îi place să se distreze, iar cei care fac turism ştiu asta şi au dezvoltat un plan care se pare că a funcţionat în acest an. În toate zonele turistice ale ţării au fost organizate concerte, festivaluri şi alte evenimente speciale.

Anul acesta, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România a pus la dispoziţia turiştilor numeroase programe promoţionale menite să atragă turiştii români spre destinaţii autohtone.

Avem şi o veste bună! Turoperatorii vorbesc despre o reducere semnificativă a preţurilor pe litoralul românesc, începând cu anul viitor. Acestea ar trebui să scadă cu până la 15%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co