Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Turismul romanesc, promovat în Dubai

Turismul romanesc, promovat în Dubai

Romania a fost promovata ca destinatie turistica in cadrul expozitiei internationale „Arabian Travel Market” din Dubai, care s-a desfasurat in perioada 30 aprilie – 3 mai, potrivit Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului .

Romania a dispus de un stand national in suprafata de 40 de metri patrati, in cadrul caruia au fost prezenti cu oferte 5 expozanti – operatori din turism.

Participarea la aceasta expozitie face parte din campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, prin intermediul brandului turistic national, iar finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional (POR).

„Arabian Travel Market” este cea mai mare expozitie de turism din Orientul Mijlociu. La editia din acest an au participat 87 de tari, iar anul trecut au fost inregistrati aproape 2.240 de expozanti si peste 22.000 de vizitatori.

Romania a fost promovata ca destinatie turistica, de la inceputul anului pana in prezent, la 30 de targuri internationale de turism.

In cadrul campaniei de promovare, MDRT si-a propus sa participe in acest an la cele mai importante 70 de targuri de turism din lume.

Sursa: www.dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co