Interne

Un oraș din România își lansează un blog de turism!

Primăria din Alba Iulia lansează un blog oficial al orașului, un instrument util de promovare a schimbărilor în bine prin care a trecut orașul în ultimii ani din punct de vedere turistic, scrie Dailybusiness.ro.

Acesta se numește simplu: ViziteazaAlbaIulia.ro și se adresează atât turiștilor care își propun să-l viziteze, cât și celor care nu s-au gândit până acum că Alba Iulia ar putea fi o destinație turistică, chiar și de weekend. Acesta vine în întâmpinarea nevoilor de informare ale românilor, punându-le la dispoziție peste 150 de articole despre evenimente, obiective turistice, știri din turism și despre investițiile în oraș, noi articole fiind încărcate pe blog constant.

Blogul este o inițiativă a edililor primăriei, care și-au dorit să creeze un canal de comunicare în special cu tinerii și cei pasionați de mediile sociale.

Alba Iulia ok

“Este cunoscut felul în care Alba Iulia a convins că înainte de toate trebuie să visezi, apoi să crezi în ce visezi și să muncești pentru a transforma visul în realitate. S-a vorbit mult despre reușitele noastre în atragerea fondurilor europene, apoi s-a vorbit cel puțin la fel de mult despre potențialul turistic creat, iar acum e timpul să transformăm vorbele în fapte. Și să folosim prezentul pentru viitorul acestui Cetăți. Din câte îmi dau seama, prezentul înseamnă acces direct la oameni, prin internet și tot ce derivă din el”, a declarat primarul Mircea Hava.

Acest blog face parte din planul de promovare a municipiului Alba Iulia ca destinație de turism, alături de alte inițiative curente sau viitoare, precum implementarea strategiei cuprinse în manualul de brand al orașului, înființarea asociației de turism a municipiului Alba Iulia, participarea la târguri și expoziții tematice, promovarea destinației în rândul agențiilor de turism, în revistele unor companii aeriene, în mediul online etc.

Sursa: Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co