Articole

Un spectacol de neuitat la “Ziua Lacului Razim”

Turiştii obosiţi de agitaţia urbană au ales în data de 18 august evenimentul “Ziua Lacului Razim”, care a avut loc în Comuna Sarichioi, pe Stadion, Judeţul Tulcea, la ora 16:00, eveniment care s-a desfăşurat în aer liber, iar participarea a fost deschisă tuturor celor care şi-au dorit să petreacă puţin timp în mijlocul naturii.
Lacul Razim reprezintă un loc mirific puţin cunoscut turiştilor, cu o natură sălbatică ce-şi urmează propriile legi în „plescăitul somnoros al valurilor”, pline de mister, unde soarele răsare şi apune scânteietor din geana îndepărtată a mării.
Turiştii au vizitat satele pescăreşti, izolate în mijlocul naturii virgine iar tururile tematice în această zonă s-au facut atât cu barca (foarte flexibile şi numeroase), dar şi cu bicicleta. Traseele au fost pentru toate gusturile, atât pentru doritorii de a vizita laguna, delta propriu-zisă cȃt şi pentru cei care si-au dorit să viziteze marea.
Evenimentul “Ziua Lacului Razim” a puns accent în primul rând pe prezent, un prezent modern, susţinut de personaje la modă, decor la modă, concerte, artificii şi interactivitate pentru copii şi adulţi şi a avut ca obiectiv dezvoltarea şi consolidarea la nivel naţional a turismului intern prin promovarea cu impact naţional a Lacului Razim precum şi valorificarea resurselor naturale din jurul acestuia.
Spre seara, iubitorii de muzică şi dans si-au întâlnit artiştii preferaţi: Iris, Vali Craciunescu, Blue Sound Chicago, precum şi ansambluri folclorice şi trupe de muzică din zonă.
Organizatorul evenimentului a fost Asociaţia Eco Natura, iar proiectul a fost finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.
Pentru informaţii suplimentare:
Nicolae Enache
Asociaţia Eco Natura
Email: office.aen@gmail.com
Tel.: 0723.210.403
razim (1)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co