Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Unde călătoresc românii de Crăciun și Revelion 2015?

Iubitorii de călătorii și-au planificat deja vacanța de iarnă din acest an, alegând fie marile orașe europene, fie destinații exotice. Londra rămâne orașul preferat pentru sărbătorile de iarnă, potrivit unui studiu al portalului de bilete de avion, eSky.ro, citat de Wall-Street.ro.

Cele mai populare zece orașe unde vor călători românii iarna aceasta se află aproape de casă, în Europa. Totuși, 5,82% dintre aceștia au ales să-și petreacă sărbătorile în destinații îndepartate din Malaezia și Thailanda.
Dacă pe primul loc este Londra, a doua poziție în clasament este ocupată de Bruxelles, urmată de Milano. Alte orașe pentru vacanța de iarnă sunt Paris, Roma, Madrid, Barcelona, Viena și Dublin.

londra3 ok

Italia rămâne una dintre cele mai apreciate țări, 21% dintre românii care vor călători în lume iarna aceasta alegând orașe istorice, la munte sau la mare, precum Milano, Roma, Torino, Veneția, Bologna, Bari, Catania sau Verona. Celelalte țări care oferă călătorilor din România mediul perfect pentru vacanțele de iarnă sunt Marea Britanie (17,32%), Spania (15%), Germania (12%) și Elveția (3%).

Cel mai scump bilet de avion rezervat pentru această perioadă este în valoare de 960 euro, cu destinația Bangkok (Thailanda), în timp ce pentru cel mai ieftin, cu destinația Bari (Italia), s-a achitat doar 54 euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co