Articole

Unde e mai ieftin la mare la 5 stele – la noi sau la bulgari?

O cameră dublă de 5 stele de pe litoralul autohton ajunge la 150 de euro de euro, pentru 2 persoane. În preţ intră şi micul dejun. În contrast, pentru o cameră dublă cu mic dejun într-un complex de 5 stele de pe litoralul bulgăresc, 2 persoane vor achita între 63 şi 117 euro pe noapte, în a doua jumătate a lunii august.
MONEY.ro a comparat tarifele practicate de hotelierii de 5 stele de pe litoralul autohton şi bulgăresc, relativ la a doua jumătate a lunii august, pentru cea mai ieftină respectiv cea mai scumpă cameră dublă din unitatea de 5 stele analizată.
Cât costă o înnoptare în complexul de 5 stele Marina Regia Residence din Mamaia-Nord
Complexul cuprinde un hotel de 5 stele Arena Regia Hotel & Spa, un boutique hotel de 4 stele – Arcadia Hotel, precum şi vile de lux.
O cameră dublă ieftină de 5 stele de la noi ajunge la 150 de euro pe noapte.
O cameră dublă scumpă de 5 stele de pe litoralul nostru se ridică la 255 de euro pe noapte.
Cea mai ieftină cameră din cadrul entităţii de 5 stele Arena Regia Hotel & Spa – cameră dublă deluxe – ajunge la 150 de euro pe noapte, în a doua jumătate a lunii august. Tariful este valabil pentru 2 persoane. În aceşti bani intră mic dejun, internet, şezlog şi loc de parcare.


E bine de ştiut că zilele de joi, vineri şi sâmbătă sunt taxate cu 20 de euro în plus pe cameră pe noapte, dacă alegi să te cazezi pentru o perioadă mai mică de 5 zile. Prin urmare, tariful de 150 de euro pe cameră este valabil pentru un sejur de minimum 5 nopţi în hotelul de 5 stele.
Cea mai scumpă cameră dublă din cadrul hotelului de 5 stele – deluxe family double – ajunge la 255 de euro pe noapte pentru 2 persoane, în a doua jumătate a lunii august. În aceşti bani intră şi micul dejun.


Ce tarife practică bulgarii pentru relativ aceleaşi condiţii de cazare


1. Cât plăteşti pentru o noapte la 5 stele în Burgas
O cameră dublă ieftină la 5 stele – 104 euro pe noapte.
O cameră dublă scumpă la 5 stele – 117 euro pe noapte.
Cea mai ieftină cameră dublă din complexul Grand Hotel & Spa Primoretz de 5 stele din staţiunea bulgărească Burgas – te costă 104 euro, în timp ce o cameră dublă cu vedere la mare ajunge la 113 euro pe noapte, pentru 2 persoane, în a doua jumătate a lunii august. Dacă totuşi vrei să te cazezi în cea mai scumpă cameră dublă din hotelul de 5 stele de pe litoralul bulgăresc, află că 2 persoane vor plăti pentru o înnoptare aici 117 euro, în a doua jumătate a lunii august. În aceşti bani intră cazarea, micul dejun, internet gratuit în tot hotelul, şezlongul, umbrela de pe plajă, accesul la saună, VIP spa, jacuzzi.

2. Cât achiţi pentru o înnoptare la 5 stele în Sunny Beach
O cameră dublă ieftină la 5 stele în Sunny Beach – 63 de euro pe noapte.
Un apartament scump dintr-un complex de 5 stele – 150 de euro pe noapte.
O noapte pentru 2 persoane în cameră dublă din complexul de 5 stele Villa Maria Revas din Sunny Beach ajunge la 63 de euro, în a doua jumătate a lunii august. Pentru cel mai scump apartament din cadrul complexului – VIP – 2 persoane vor achita 150 de euro pe noapte, relativ la perioada antemenţionată. Tariful acoperă cazarea şi micul dejun.
Pentru cei care vor demi-pensiune la 5 stele, trebuie să ştie că o cameră dublă cu vedere la mare pentru 2 persoane la complexul Royal Palace Helena Sands – tot din staţiunea Sunny Beach – ajunge la 172 de euro.


3. Cât plăteşti pentru o cameră de 5 stele la Nisipurile de Aur
Un apartament cu vedere spre mare la un hotel din brandul Hilton – 126 de euro pe noapte.
Un apartament cu all inclusive la 5 stele – 179 de euro pe noapte.
Un apartament pentru 2 persoane cu all inclusive în complexul de 5 stele Marina Grand Beach Hotel ajunge la 179 de euro pe noapte, în a doua jumătate a lunii august.
Cu 126 de euro 2 persoane se cazează într-un apartament cu vedere la mare din hotelul de 5 stele sub cupola Hilton – Doubletree Varna – situat tot în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur. În preţ intră şi micul dejun.


sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co