Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Unde găsești manualul online al turistului în Delta Dunării?

Harta Deltei Dunării, trasee turistice autorizate de ARBDD – 15 trasee navale şi 9 trasee terestre, informaţii despre zonele strict protejate, detalii despre cultura şi istoria zonei, sfaturi de călătorie și reguli de vizitare, pe toate le puteți găsi în manualul online al turismului în rezervaţie, lansat de Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Acesta este disponibil în limbile română şi engleză și este de fapt o aplicaţie informatică transferabilă pentru dispozitivele mobile. Instrumentul de ghidare al vizitatorilor oferă informaţii utile şi permite poziţionarea lor în teren, utilizând dispozitivul mobil.

danube-delta (1)

Cei care se află în vizită în deltă pot identifica traseul pe care se află, găseşte principalele atracţii turistice din zonă, dar află şi dacă se apropie de o zonă strict protejată. Totodată, aplicaţia oferă informaţii în cazul în care se rătăceşte sau are nevoie de ajutor. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit, de la următoarele linkuri: https://itunes.apple.com/ro/app/id919184919 pentru IOS şi delta danube – Google Play pentru Android.

Varianta online a aplicaţiei va fi disponibilă pe deltadunarii.info. Acest manual face parte din proiectul DANUBEPARK STEP (Ancorarea Reţelei Dunărene de Arii Protejate ca Platformă pentru Conservarea Patrimoniului Natural al Dunării). Proiectul a costat 87.000 de lei.

Sursa: Adevarul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co