Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Află ce companie are reduceri de 40% la zboruri

Astăzi a început o campanie promoțională de prețuri reduse la zboruri pentru pentru 40 de destinaţii intercontinentale din Asia, Africa, America de Nord şi de Sud sau Caraibe. Tarifele sunt mai mici chiar și cu 40%, dar sunt valabile doar până la 23 octombrie. Astfel, putem spune că toamna se numără vacanţele de iarnă, cel puțin așa au hotârât cei din compania Air France, inițiatorul acestei campanii.

Tarifele încep de la 549 de euro, cum este Beijing. În cadrul campaniei promoţionale mai intră şi Washington, de la 621de euro, Shanghai, de la 629 de euro, Chicago, de la 643 de euro, Hong Kong, de la 659 de euro, Singapore, de la 659 de euro sau Punta Cana, de la 749 de euro. Prețurile sunt valabile pentru plecarea din Bucureşti şi includ toate taxele, iar rezervările se pot face pe site-ul companiei sau la agenţiile de turism.

Pe lângă oferta amintită, Air France organizează şi un concurs, ”France is in the air”, la care doritorii se pot înscrie până la 23 octombrie, ocazie cu care sunt puse la bătaie două bilete de avion dus-întors pe ruta Bucureşti – Punta Cana (Republica Dominicană). Concursul, care poate fi accesat la franceisintheair.ro, presupune ca participantul să trimită unui prieten o carte poştală cu unul dintre noile vizualuri Air France.

Sursa: Adevarul

Leave-travel-allowance1 (1)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co