Interne

Unde mergem să schiem în țară?

În această perioadă, Valea Prahovei este probabil cea mai populară destinație de vacanță. Dar care mai este starea pârtiilor de schi din țară? La Azuga, administratorii domeniului schiabil au pus în funcțiune și tunurile de zăpadă pentru a face funcționale toate pârtiile din stațiune. Se schiază pe pârtiile Cazacu Începători și Cazacu Școala, fiind deschisă și pârtia Sorica, transmite Mediafax.

În Bușteni, sute de turiști se află pe pârtia Kalinderu și in parcul de distracție de la baza domeniului schiabil. Și la Sinaia sunt practicabile pârtiile de mare altitudine dinValea Dorului și Valea Soarelui. Pe pârtiile din stațiunile Poiana Brasov și Predeal, unde stratul de zăpadă măsoară 30 – 40 de centimetri, fiind puse în funcțiune și tunurile de zăpadă.

off-piste620_1784286a

În Poiana Brașov, se poate schia în condiții foarte bune pe toate pârtiile din stațiune, inclusiv în partea inferioară a Masivului Postăvarul. Cele mai aglomerate pârtii din Poiana Brașov sunt Bradul, Lupului, Drumul Roșu și Sulinar. Și pe pârtiile din Predeal se schiază în condiții foarte bune, fiind puse în funcțiune cele zece tunuri de zăpadă.

Sute de turiști au luat cu asalt și zonele montane din județul Sibiu, unde profită din plin de stratul consistent de zăpadă, care, potrivit meteorologilor, atinge aproape un metru la Bâlea Lac și depășește 30 de centimetri la Păltiniș.

Sursa: Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co