Externe

162 de pasageri au dispărut în eter

Un avion malaysian cu 162 de oameni la bord a dispărut duminică între Indonezia și Singapore, scrie Dailybusiness.ro. Pilotul avionului de tip Airbus A320-200, aparținând companiei low-cost AirAsia, a cerut devierea de la planul de zbor din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Astfel, potrivit unui oficial al Agenției naționale indoneziene pentru căutare și salvare, zborul QZ8501 s-ar fi prăbușit în largul Insulei indoneziene Belitung.

La bord se aflau 156 de indonezieni, trei sud-coreeni, un francez, un malaysian și un cetățean al Singapore, potrivit AirAsia. Este vorba despre 138 de pasageri adulți, 16 copii și un sugar, mai transmite Mediafax.
Potrivit directorului general al Aviației Civile indoneziene, avionul depășise cu câteva ore limită de timp pentru epuizarea combustibilului.

p_177481_760x420-00-65 (1)

Zborul QZ8501 s-ar fi prăbușit în mare, la aproximativ 145 de kilometri de Insula indoneziană Belitung, a declarat un oficial din cadrul Agenției naționale indoneziene pentru căutare și salvare, citat de site-ul publicației The Jakarta Post. Avionul ar fi survolat în cerc marea în zona insulei pentru a evita o furtună, după care a intrat într-o zonă de turbulențe și s-a prăbușit în ocean, potrivit aceeași surse.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co