Interne

Unde petrecem Ziua indragostitilor ?

Unde petrecem Ziua indragostitilor ?

Agentiile de turism au pregatit si anul acesta surprize pentru tinerii indragostiti care vor sa petreaca Valentine’s Day intr un cadru romantic. Avand in vedere ca anul acesta Ziua indragostitilor este intr-o zi de marti, agentiile au pregatit surprize indragostitilor pentru sfarsitul de saptamana de dinaintea zilei de 14 februarie.

Unde petrecem Valentine’s Day este intrebarea tuturor tinerilor indragostiti. Raspunsul este la agentiile de turism si la hotelerii din Romania. Cei mai multi vor alege muntele, datorita zapezilor si a partiilor excelente. Specialistii estimeaza ca numarul tinerilor indragostiti care isi vor petrece ziua la munte este de cateva mii, avand in vedere ca in fiecare weekend in statiunile montane sunt peste 20.000 de turisti. Cel mai probabil, indragostitii vor profita de zapada si de ziua speciala pentru a merge intr-o minivacanta inainte de 14 februarie.

Pensiunile si hotelurile de la munte deja se pregatesc. Personalul decoreaza camerele cu flori, cosuri cu fructe, petale de trandafiri si ofera tinerilor indragostiti cine romantice, acces gratuit la jacuzzi, spa. Meniurile culinare includ fructe de mare, cocktailuri, dulciuri in culori si forme speciale. Exista, de asemenea, si pachete de Valentine’s Day pentru turistii cu spirit de aventura: in Maramures turistii se plimba cu caravane trase de cai, se organizeaza expeditii, cazarea se poate face in cabane.

Turistii care vor solutii mai economice de Valentine’s Day pot alege minivacante la hotelurile din orasele unde locuiesc. Pentru doua zile renunta la apartament in favoarea unei camere la hotel. Aici personalul ii rasfata cu masaje relaxante, cine romantice cu sushi, dulciuri (in special ciocolata) si cu o baie in jacuzzi combinata cu delicioasele cocktailuri.

O alta oferta pentru Valentine’s Day sunt city break-urile in orasele europene. Turistii trebuie sa se grabeasca deoarece preturile cresc pe masura ce ne apropiem de aceasta zi. De exemplu, in momentul de fata, vor plati de la 448 Euro/pers. pentru transport cu avionul si trei nopti cazare cu mic dejun la hotel de patru stele in Paris.

De asemenea, pentru Valentine’s Day, turistii pot alege Barcelona, Roma sau Praga cu tarife de la 280 Euro/pers. pentru transport cu avionul si 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel de trei stele.

Sursa: stiri.rol.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co