Interne

Vacanta in Cipru

Vacanta in Cipru

Potrivită atât pentru tinerii aventurieri, cât şi pentru familiile cu copii, Cipru este una dintre destinaţiile de vacanţă ce nu şi-au exploatat la maximum potenţialul turistic. Cipru este una dintre cele mai frumoase insule din Marea Mediterană, graţie panoramelor ireale, preţurilor decente şi, mai ales, a localnicilor primitori.

Plaje liniştite şi lipsite de aglomeraţia celor greceşti sau româneşti, apă cristalină fără pietre, nisip fin şi stânci abrupte acoperite de păduri de pin sau flori parfumate…Asta vă aşteaptă pe litoralul cipriot.

Cât vă costă să mergeţi în Cipru? Ei bine, asta depinde de perioada alesă. De Sfântul Valentin, cuplurile pot pleca într-un sejur de 5 zile la un hotel de 3 stele cu doar 220 de euro de persoană, la care se adaugă taxele de aeroport. În perioada carnavalului de la Limasol, tot un sejur de 5 zile vă costă 300 de euro de persoană. Dacă vă veţi petrece vacanţa de Paşte în Cipru, găsiţi oferte avantajoase şi la 275 de euro de persoană, sumă care include cazarea la un hotel de 2 stele pentru 5 nopţi, biletul de avion dus-întors şi asistenţă turistică în limba română.

Programul pentru seniori este şi mai avantajos. Un sejur de 7 nopţi de aceasă dată costă mai puţin de 300 de euro şi mai include şi excursii către Larnaca şi Lefkara.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co