Articole

Unde poți să iei cina cu leii și să faci baie cu urșii?

Complexul Jamala Wildlife Lodge este un hotel situat în mijlocul unui parc zoologic național din Canberra, Australia. Aici, turiștii aproape că vor împărți aceeași cameră cu animalele, scrie Dailybusiness.ro.

Astfel, poți face o baie chiar lângă urșii bruni, să cinezi cu leii care se vor uita fix la tine și să hrănești girafele de la balconul camerei tale. În majoritatea cazurilor, doar un geam de câțiva milimetri îi separă pe oaspeții hotelului de animalele sălbatice.

Apartamentele hotelului sunt incorporate ingenios în apropierea multor animale din grădina zoologică, printre care tigri bengalezi, urși bruni, lei, maimuțe, girafe, lemuri, hiene sau leoparzi.

Apartamentele sunt împărțite în trei zone separate, fiecare fiind teritoriul unui anumit grup de animale. În zona caselor din copaci, cele 6 apartamente se află practic la nivelul girafelor. Cei care aleg să se cazeze aici vor putea hrăni girafele direct de pe terasa.

bear-bungalow

Cele 7 apartamente din zona rechinilor au acces vizual la acvariile-gigant pline cu rechini australieni, dar și la un lac spectaculos din apropiere. De asemenea, în această zonă se regăsește și o terasă pe acoperiș, “dotată” cu maimuțe indiscrete.

Cazarea la acest hotel este posibilă doar pentru o noapte și include o cină africană într-o peșteră și un mic dejun continental. Turiștii vor avea acces la întreaga grădină zoologică ambele zile, bucurându-se și de un tur special al acesteia.

Hotelul a fost inaugurat în decembrie, dar deja are recenzii favorabile pe site-urile de turism. Prețul nu este nici ieftin, dar nici prea scump. Pornește de la 400 de dolari de persoană, dar tot profitul se întoarce în grădina zoologică, în vederea susținerii programelor care ajută la reproducerea animalelor.

Sursa: Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co