Articole

Unde vor să plece românii în vacanța de Paște?

În topul destinațiilor preferate de români pentru sărbătorile pascale rămân și în acest an România, Bulgaria și Turcia, deși a început să prezinte interes și țări precum Cipru și Israel, scrie Dailybusiness.ro.

„Românii care sărbătoresc Paștele în țară alocă un buget de 100-150 euro de persoană în stațiunile montane mai ales, la pensiuni sau hoteluri cu mese festive incluse. Cei amatori de litoral aleg Bulgaria sau Turcia, optând pentru serviciile all inclusive. Tarifele pentru aceste destinații pornesc de la 82 euro de persoană pentru trei nopți de cazare. Anul trecut mulți români au ales să petreacă sărbătorile pascale în Cipru, dar și in pelerinaje în Israel. Ne așteptăm ca numărul acestora să crească anul acesta cu peste 30%. Bugetul mediu alocat pentru aceste vacanțe începe de la 395 euro de persoană”, a explicat Daniela Dumitrică, director marketing Paralela 45.
Cu tarife începând de la 260 lei, românii pot alege să-și petreacă Paștele pe meleagurile țării la pensiuni sau hoteluri de 3 și 4 stele cu mic dejun și cina festivă de Paște incluse.

Un pachet de 3 nopți în Bulgaria are prețul de 82 euro de persoană la un hotel de 4* cu all inclusive. Un sejur de 7 nopți în Turcia de Paște pornește de la 245 euro de persoană cu all inclusive, în tarif intrând și biletul de avion cursa charter și transferurile.

easter-jerusalem_jpg (1)

Un circuit de 5 nopți în Țara Sfântă are prețul de 599 euro de persoană, cazare la hoteluri de 3 și 4 cu demipensiune, intrări la obiectivele turistice precizate în program, biletul de avion, transferurile și ghid local vorbitor de română. Turiștii care aleg acest circuit primesc și un bonus – vizitarea Mănăstirilor Sf. Teodosie și Sf Sava cel Sfințit.

Vacantele de Paște în Cipru încep de la 395 euro de persoană, pentru un sejur de 7 nopți la un hotel de 2* cu demipensiune. Tariful include și biletul de avion, transferurile și un prânz festiv de Paște cu muzică live și dansuri tradiționale.

Sursa: Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co