Interne

Vacanta de Paste

Vacanta de Paste

Daca doriti sa petreceti sarbatorile de Paste la munte, ar trebui sa va grabiti cu rezervarile. Chiar daca mai sunt doua saptamani pana la Sarbatori, locurile la hoteluri si pensiuni sunt deja rezervate in proportie de peste 70%. Rezervarile pentru Paste au inceput inca din luna ianuarie. Un sejur de trei zile porneste de la 90 de euro si poate ajunge pana la 150 de euro de persoana.

Hotelurile si pensiunile din Bran-Moeciu, rezervate in proportie de peste 70%. Mii de turisti si-au facut deja rezervarile in hotelurile si pensiunile din zona Bran-Moeciu. Cei care vin aici in perioada sarbatorilor pascale vor putea desfasura o serie de activitati, mai ales ca se anunta vreme frumoasa.

„Gradul de ocupare este 100%, camerele sunt ocupate deci nu mai avem niciun loc liber. Costa 900 de lei doua persoane cu demipensiune”, a declarat un administrator pensiune.

Altul spune ca sunt foarte multe momente pe care le organizeaza pentru copii de la concurs de pictat oua specific Pastelui, pana la hore, la momente in care sunt invatati sa danseze hora sau brasoveanca si astfel succesul este garantat.

Rezervarile pentru Paste au inceput inca din luna ianuarie. Un sejur de trei zile porneste de la 90 de euro si poate ajunge pana la 150 de euro de persoana.

Sursa: rtv.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co