Interne

Paris-Oraşul luminilor

Paris-Oraşul luminilor

Capitala romanticilor, dar şi a iubitorilor de shopping şi fashion, Paris este un oraş al luminilor, al vieţii trăite din plin şi al evadării din rutină. Capitala Franţei este destinaţia preferată de vacanţă a turiştilor care vizitează Europa. Informaţia apare într-un sondaj realizat de site-ul turistic fodors.com şi publicat acum câteva zile.

Spaţiu al artei şi al culturii, dar şi al modei şi iubirii, Parisul primeşte vizita a sute de mii de oameni în fiecare vară. Mulţi rămân aici doar pentru un weekend, dar, chiar şi-aşa au parte de-o vacanţă de neuitat. Un city break în Paris poate fi o adevărată pauză de la tonurile gri ale vieţii cotidiene.

Un sejur la Paris ar trebui să includă cel puţin o vizită la Luvru, unul dintre cele mai impresionante şi mai cunoscute muzee din lume. Trebuie să urcaţi în turnul Eiffel şi în vârful Catedralei Notre Dame. În apropiere de Paris puteţi merge la Fointainbleu, Versailles cu palatul magnific al regelui Louis al XIV-lea, Vaux-le-Vicomte şi inspiraţia pentru Versailles. Toate acestea constituie excursii excelente de o zi. Nu rataţi nici muzeul Picasso, unde puteţi vedea capodoperele marelui artist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co