Interne

Vacanta intr-un parc national

Vacanta intr-un parc national

Vacantele intr-un parc national sunt unele dintre cele mai frumoase destinatii pentru petrecerea timpului in mijlocul naturii. In parcurile nationale se pot practica numeroase sporturi, sunt ideale pentru observarea vietii salbatice si foarte potrivite atat pentru turistii pe cont propriu cat si pentru familii.

Cei care nu au mai fost niciodata pe un vulcan, cei care doresc sa vada cum arata o pestera, un ghetar sau niste marmote, sa practice diverse sporturi, de la parapanta la snorkeling pot alege un parc national.

Cei care nu se rezuma la excursii de o zi in parcurile nationale si vor sa-si petreaca aici cateva zile pot opta pentru diverse variante de cazare. Astfel de parcuri dispun de cabane, casute, hoteluri plutitoare, campinguri si chiar hoteluri obisnuite.

Chiar si parcurile nationale cele mai cunoscute, vizitate de milioane de turisti pe an, nu sunt percepute ca fiind aglomerate de catre cei care vin aici. Pentru fiecare exista locuri singuratice, unde linistea si relaxarea sunt principalele atribute.

Unul dintre avantajele majore ale unui parc national il constituie faptul ca poti sa-si faci o vacanta aici in orice perioada din an. Varful de sezon difera in functie de zona geografica, insa, in principiu, vara si iarna sunt considerate varfuri de sezon. Chiar si in extrasezon un parc national are multe de oferit, de la ferme ecologice la case traditionale transformate in muzeu.

O vacanta intr-un parc natural este fascinanta pentru copii, deoarece acestia descopera pesterile, ghetarii, animalele si pot participa la programe si activitati dedicate acestora. In cadrul programelor se invata despre habitatul natural si despre istoria si valoarea parcului.

Sursa: turism.acasa.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co