Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Vacanţa mare la Disney

Vacanţa mare la Disney

Pentru părinţii care vor să îşi facă fericiţi micuţii de 1 iunie,  o vacanţă la Disneyland Paris poate fi cea mai bună idee de cadou, mai ales că 2012 a venit cu reduceri substanţiale la pachetele pentru familii. Aşadar, faceţi înconjurul lumii în FantasyLand, simţiţi adrenalina în SpaceMountain sau aventuraţi-vă în lumea piraţilor în AdventureLand. Alegerea vă aparţine.

La Disneyland, personajele de poveste îi aşteaptă pe cei mici şi cei mari laolaltă. Iar ca să ajungeţi acolo în vara lui 2012, e bine de ştiut că rezervările cât mai timpurii aduc costuri cât mai avantajoase.

Preţul unei vacanţe la Disney depinde de locaţia hotelului, care se poate afla chiar în parc sau în afara acestuia. Ca să vă faceţi o idee despre tarif, e bine să ştiţi că un  sejur de 3 nopţi la Disneyland Paris porneşte de undeva de la 180 de euro de adult.

În plus, fiecare hotel vine cu propria lui promoţie. De pildă, hotelul Disneyland oferă un FastPass,  care vă ajută să scăpaţi de cozile interminabile, la care, în mod normal, aţi aştepta zeci de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co