Interne

Vacanțe de jumătate de milion de euro

Agenția Christian Tour a vândut vacanțe de 500.000 euro la Târgul de Turism al României, organizat weekend-ul trecut la Romexpo, scrie Dailybusiness.ro.

“Comparativ cu aceeași ediție a Târgului de Turism din anul precedent, agenția Christian Tour a înregistrat vânzări considerabil mai mari. Românii au achiziționat vacanțe în valoare de jumătate de million de euro. Circa 1.600 de persoane au ales să-și cumpere vacanțe de la agenția noastră. La mare căutare au fost ofertele First Minute pentru vara anului 2015. Dar o pondere semnificativă din volumul vânzărilor au înregistrat-o și vacanțele pentru sfârșitul acestui an (Crăciun/Revelion), cum era de așteptat”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

A-family-on-holiday-in-th-014 (1)

Agenția a înregistrat vânzări în special pentru destinații din Grecia, in insule precum: Thassos, Lefkada, Corfu, Rodos, dar și pentru Turcia – Antalya.

Programele Senior Voyage către Coasta de Azur, Costa del Sol, Barcelona, Elveția au fost de asemenea solicitate. Românii au ales să-și petreacă vacanța de sărbători în destinații exotice, consacrate deja, cum este de exemplu Dubaiul, dar nu au renunțat nici la zonele de schi din România și Bulgaria. Tinerii, în special cei cu familii, au fost principalii cumpărători de la târg, aceștia achiziționând pachete pentru vacanțele de vară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co