Interne

Vacanţe în rate şi super-oferte ale agenţiilor de turism

Vacanţa de vară se apropie cu paşi repezi. Vrei să te relaxezi cândva, în lunile însorite, dar nu prea ştii unde. Agenţiile de turism au însă oferte pentru toate buzunarele. Early-booking (vacanţe cumpărate din timp), last-minute (pachete pe care le cumperi cu câteva zile înainte să pleci, disponibile pentru perioade scurte de timp), super-promoţii, reduceri de grup şi mai nou, vacanţe în rate, sunt câteva dintre cele mai atractive pachete ale operatorilor de turism. Iată câteva dintre ofertele avantajoase.

Ultracunoscutele oferte early-booking, prin care obţii reduceri între 10 şi 30% din costul vacanţei, sunt la mare căutare în această perioadă. Şi pentru că insulele sunt destinaţiile preferate de turişti în anontimpul călduros, poţi să optezi, de exemplu, pentru cea mai sudică dintre insulele Greciei, Creta. Pentru opt zile, hotel de trei stele, cu mic-dejun inclus, transport cu avionul şi ghid, plăteşti doar 175 de euro de persoană, dacă îţi cumperi acest pachet early booking. Insula se mândreşte cu ape limpezi, plaje nisipoase şi un soare darnic. Verile sunt foarte lungi aici şi îţi garantează bronzul perfect, indiferent de perioada în care alegi să pleci. Totodată, poţi degusta specialităţile bucătăriei greceşti, împreună cu spectacole de muzică şi dansuri tradiţionale.

O alta ofertă avantajoasă gaseşti şi spre Muntenegru. Pentru opt zile, cazare într-una din vilele din staţiunea Ucinj, mic-dejun, asistenţă turistică şi transport cu autocarul, plăteşti 115 euro. Plajele din Ucinj sunt considerate cele mai frumoase din Muntenegru. Plaja cea mare, Velika plaza/Plazha e Madhe, are o lungime de 12 kilometri şi este cea mai lungă din ţară. Dacă te interesează această ofertă, trebuie să te grăbeşti, pentru că o poţi cumpăra până pe 27 martie.

Una din cele mai căutate şi accesibile, totodată, destinaţii, rămâne însă Turcia. Spre exemplu, pentru opt zile în staţiunea turcească Bodrum, cazare la hotel de trei stele, demipensiune, transport cu avionul şi asistenţă turistică, plătesti 299 de euro. Staţiunea Bodrum, aflată pe coasta Mării Egee, în apropierea insulei Kos, are plaje spectaculoase şi mici golfuri stâncoase, fiind una dintre cele mai încântătoare staţiuni ale Turciei. Cunoscut în Antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), Bodrum şi-a câştigat celebritatea prin faptul că este oraşul natal al istoricului grec Herodot, dar şi locul în care se găseşte Mausoleul din Halicarnas, una dintre cele şapte minuni ale lumii antice.

Dacă însă nu te atrage ideea unei vacanţe pe o insulă, fiind adeptul călătoriilor în marile oraşe europene, în care să vizitezi diverse locuri istorice, iată ce oferte accesibile am găsit.

În capitala Franţei, plăteşti 235 de euro, pentru şase zile, la hotel trei stele, transport cu avionul şi taxe de aeroport incluse.

222 de euro te costă tot şase zile, de data aceasta la Praga, iar în preţul ofertei intră hotelul şi transportul cu avionul. Dacă esti însă mai romantic şi preferi Roma, iată un pachet de doar 158 de euro, pentru cinci zile, cu cazare la hotel de două sau trei stele şi avion inclus.

În capitala austriacă ai o ofertă de 218 euro, pentru cinci zile, iar în Londra, ai un pachet de 115 euro pentru cinci zile.

În schimb, Barcelona este puţin mai scumpă. Pentru un bilet de patru zile, cazare la hotel de două stele şi transport cu avionul, plăteşti 237 de euro.

Cu ce oferte trăznite vin agenţiile?

Pentru aceia dintre voi care îşi doresc să plece în vacanţă, dar nu stau prea bine cu finanţele, exista şi solutii. Daca ai un card de la Credit Europe sau Garanti Bank, poţi, prin intermediul parteneriatului cu acest bănci, să-ţi achiţi vacanţa în rate, fără dobândă. Mai pe scurt, poţi să-ţi plateşti vacanţa mult visată, în cel mult 10 rate cu dobanda 0%.

Un alt operator de turism vine cu o idee şi mai atractivă. La 5 rezervări, primeşti una gratis. Despre ce este vorba? Deşi la prima vedere, pare o ofertă de grup, reprezentanţii agenţiei de turism ne-au explicat că este vorba doar despre fidelizarea clienţilor. Mai pe scurt, operatorul de turism îţi răsplateste fidelitatea, dacă alegi agenţia lor pentru cinci plecări în timpul unui an. Cu ce te răsplatesc? Cu o călătorie gratuită, oriunde în lume. De notat este că în ofertă intră doar subvenţionarea cazării, urmând ca tu să-ţi plătesti transportul către destinaţia pe care o alegi.


sursa: incont.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co