Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Vacante periculoase

Vacante periculoase

Mare grija cum iti alegi locatia de vacanta pentru ca ea s-ar putea sa se transforme instant intr-un esec. Asadar mare grija daca v-ati propus sa vizitati urmatoarele tari:

1. Pe langa apele albastre si peisajele de vis, Venezuela vine la pachet cu o atentionare: aceasta tara se afla pe locul 3 in topul tarilor cu cea mai mare rata de criminalitate din America Latina! Cele mai multe accidente au loc datorita traficului de droguri si pentru ca aceasta tara se afla intre Columbia si Statele Unite.

2. Daca te gandesti sa faci o vizita in Republica democrata Congo in acest an trebuie sa te inarmezi cu garzi de corp sau cel putin cu cateva sprayuri paralizante. De ce? Furturile de masini, rapirile si violurile sunt la ordinea zilei aici.

3.Sudanul, localizat in Africa de nord-est, este o „oaza” a bolilor exotice, iar partea si mai rea vine acum: exista doar 3 spitale pentru cei 6 milioane de locuitori! Unele boli sunt atat de rare incat nu se intalnesc in nicio alta regiune. Printre cele comune, dar cu efect mortal, se numara malaria si ebola.

4. In afara de frumoasele coaste de la Marea Caraibelor, Columbia mai ascunde ceva: cea mai mare rata de criminalitate din lume! De asemenea, anual sunt raportate 2300 de cazuri de rapiri. Intr-o zi normala au loc: 8 furturi (mai ales pe autostrada), 2 spargeri de banci, 87 crime si 204 asalturi.

5. Papua Noua Guinee este un stat situat in vestul Oceanului Pacific, la nord de Australia si la est de Indonezia. Este o zona activa din punct de vedere seismic, fiind inclusa in zona The Ring of Fire, activitatea vulcanica reprezentand 75% din totalul pe plan mondial. De asemenea, jafurile armare, furturile de masini si crimele violente sunt raspandite in toata tara. Pana si transportul in comun este periculos pentru turisti, fiind recomandata inchirierea unei masini.

Sursa: mayra.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co