Interne

Vederile nu mai sunt la modă…? – VIDEO

Vederile nu mai sunt la modă…? – VIDEO

„Stau la mare, stau la soare…. voi la muncă pe ogoare“. Dacă primiţi o vedere cu un astfel de text de la un prieten glumeţ, nu uitaţi să-i răspundeţi cu aceeaşi monedă, când ajungeţi la mare. Desi SMS-urile au câştigat teren, pe litoralul românesc încă mai găseşti tradiţionalele vederi. 

Vederile de pe litoral se împart în două categorii: cele serioase, care ilustrează plaja inundată de soare, şi cele haioase, pe care le poţi trimite unor persoane cu simţul umorului. De exemplu, o vedere împărţită în jumătate, cu o bere rece servită la şezlong şi o maşină de scris, însoţită de mesajul „Cine-i harnic şi munceşte stă acasă şi priveşte“, ar fi bine să o trimiteţi colegilor, evitând biroul şefului, care v-ar putea scurta vacanţa pe neaşteptate. Dacă aveţi totuşi o şefă cu simţul umorului, puteţi să-i trimiteţi o vedere cu o domnişoară topless, pe care un domn o şterge de nisip. Textul spune totul: „Şefa trebuie «periată» peste tot, chiar şi pe litoral“. Pentru prietenii rămaşi acasă merge bine o vedere cu textul „N-ai putut veni la mare, îţi trimit o consolare“, asezonată, cum altfel, cu o frumuseţe bronzată, cu forme perfecte. Ultima inventive in materie de vederi este felicitarea 3 D

Din păcate, vederile de la mare au fost înlocuite de SMS. Acum oamenii vin, se uită la ele, se amuză şi pleacă mai departe. Situaţia este valabilă în toate staţiunile litoralului, de aceea, standurile cu vederi se găsesc tot mai rar.

Cei care le cumpără sunt oamenii trecuţi de prima tinereţe, obişnuiţi să trimită o poză cu marea şi celor care nu au apucat să o vadă în acest an.

Ilustratele costă între 4 si 10 lei şi au o gamă variată de mesaje, ce pot fi trimise familiei, prietenilor, colegilor şi şefilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co