Interne

Trenuri în miniatură, la Sinaia – VIDEO

Trenuri în miniatură, la Sinaia – VIDEO

Trenuri în miniatură, la Sinaia. Expoziţia de trenuri în miniatură este recomandată tuturor categoriilor de vârstă. În cazul în care aţi vizitat măcar o dată această expoziţie, în mod sigur, veţi reveni ori de câte ori veţi trece prin zonă. Expoziţia permanentă se află lângă Gara Sinaia. Atracţia principală a expoziţiei este reprezentată de numeroasele trenuri şi maşini în miniatură, precum şi de minunatele peisaje, reproduse cu foarte multă precizie. Pe lângă acestea, puteţi admira şi alte numeroase obiecte cu tematică CFR .

Pentru cei mici, dar şi pentru cei mari pasionaţi de miniaturi, locul ce nu trebuie omis în Sinaia este expoziţia găzduită în clădirea primei Gări Regale. Locomotive, vagoane, maşini, un întreg oraş construit din miniaturi îşi aşteaptă vizitatorii. Colecţia are o poveste impresionantă. Ea aparţine lui Alberto Drera, al cărui vis a fost să organizeze o expoziţie cu toate aceste machete. A murit înainte să reuşească, dar visul i-a fost îndeplinit de fiica sa Jane Drera, iar tradiţia este dusă acum mai departe de nepoata sa Lauren Drera. Totul este fascinant; trenurile circulă, opresc în staţii, trec prin tuneluri, iar în fiecare gară aşteaptă călători. Pe şantiere oamenii muncesc, maşinile sunt oprite în parcări.

Expoziţia se bucură de un real succes, mai ales în rândul copiilor.

Inedita colecţie poate fi vizitată în fiecare zi, de la ora 10.00 la ora 18.00. Preţul unui bilet este de 6 lei pentru adulţi, 4 lei pentru copii şi de 3 lei pentru grupurile de copii mai mari de zece persoane.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co