Interne

Veşti bune: taxa pentru podurile peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă şi Giurgeni-Vadul Oii a fost redusă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a redus joi taxele pentru trecerea podurilor peste Dunăre de la Feteşti – Cernavodă şi Giurgeni – Vadul Oii, la valori cuprinse între 6 şi 3 lei, în funcţie de tipul de vehicul.
Astfel, pentru podul de la Feteşti – Cernavodă, taxa pentru trecerea podului în cazul autoturismelor şi vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone scade de la 11 lei la 5 lei, iar în cazul motocicletelor, inclusiv cele cu ataş, de la 8 lei la 5 lei.
Pentru podul de la Giurgeni – Vadul Oii tariful se reduce de la 9 lei pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 tone la 5 lei.
„Modificarea vine ca urmare a publicării în Monitorul Oficial nr. 499 din 13 iulie 2011 a Ordinului ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 513 din 11 iulie 2011 privind stabilirea unor derogări de la tarifele aprobate prin OMTI nr. 568/2010 pentru aprobarea unor tarife aplicate de CNADNR”, se arată într-un comunicat al CNADNR.
Tarifele vor fi menţinute până la 30 septembrie.


sursa: mediafax.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co