Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Vezi aici ce reduceri are CFR pentru călători, de 1 Mai

Şapte trenuri de călători vor fi introduse suplimentar în circulaţie şi alte zece care mergeau până la Constanţa vor avea traseu prelungit până la Mangalia, din 28 aprilie până în 2 mai, pentru cei care vor să petreacă ziua de 1 Mai pe litoral.
CFR Călători a anunţat că din 28 aprilie şi până în 2 mai vor circula suplimentar şapte trenuri spre şi dinspre Constanţa, Mangalia, Bucureşti şi Galaţi, iar alte zece vor avea traseu prelungit până la Mangalia.


În perioada 28 aprilie – 1 mai va circula suplimentar un tren Accelerat pe relaţia Galaţi – Constanţa şi retur.
De asemenea, pe relaţia Bucureşti – Constanţa – Mangalia şi retur vor circula suplimentar cinci trenuri.


Astfel, în zilele de 30 aprilie şi 1 mai vor circula două trenuri Rapid pe relaţia Bucureşti Nord – Constanţa – Mangalia şi retur, iar în 29-30 aprilie şi 1-2 mai va fi introdus suplimentar un tren Rapid care va face legătura între Constanţa şi Bucureşti Nord. Tot pe relaţia Bucureşti – Constanţa – Mangalia va fi introdus suplimentar în circulaţie, în 29 şi 30 aprilie, un tren Accelerat, iar în zilele de 29 aprilie şi 1 mai va circula un alt tren Accelerat, pe ruta Mangalia – Constanţa – Bucureşti Nord.


Alte zece trenuri care mergeau de la Bucureşti la Constanţa vor avea traseu prelungit până la Mangalia şi retur, în perioada 29 aprilie- 2 mai. Astfel, pe ruta Bucureşti – Mangalia şi retur vor circula suplimentar opt trenuri în perioada 29 aprilie – 2 mai, iar alte două trenuri vor merge pe traseul Arad – Mangalia şi retur, începând din 28/29 aprilie şi până în 2/3 mai.


În perioada 29 aprilie – 2 mai, trenurile de călători cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu vagoane, pe cele mai importante relaţii, cu plecare din şi spre Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Braşov, Oradea, Cluj-Napoca, Deva, Târgu Mureş, Sighetu Marmaţiei, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.
CFR Călători precizează că în 30 aprilie va fi anulat trenul Accelerat 1828/-1 Cluj Napoca – Deva, iar în 1 mai trenul Accelerat 1829/-2 Deva – Cluj Napoca. De asemenea, vor fi anulate şi unele trenuri Personal, care vor fi anunţate în staţiile de plecare.


Agenţiile de voiaj CFR vor fi închise duminică, 1 mai. Începând din 2 mai, agenţia de voiaj CFR din Mamaia va fi redeschisă, având program de lucru cu pubicul de luni până vineri, între orele 8.00 şi 15.30. De la data de 1 aprilie a fost redeschisă agenţia de voiaj CFR din Eforie Nord, a precizat sursa citată.


CFR Călători reaminteşte că pentru cei care călătoresc în grupuri mici, de până la cinci persoane, se fac reduceri între 10 şi 25 la sută. Oferta „Minigrup 2 – 5” este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin vineri şi duminică.
De asemenea, prin „Cartea VSD, valabilă în weekend, călătorii pot beneficia de reduceri între 25 şi 60%, iar prin „Călătoria dus-întors” se face o reducere de 10%.


Călătorii care îşi cumpără anticipat legitimaţii de călătorie pot beneficia de o reducere între 5 şi 13% pentru orice destinaţii şi ranguri de tren. Legitimaţiile pot fi cumpărate de la toate staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro sau de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), de la automatele de vânzare din staţiile CFR şi de la terminalele de plăţi electronice Zebrapay.


Călătorii pot cere informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 pentru trafic intern sau pot accesa pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.


sursa: mediafax.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co