Interne

Vrei să vizitezi Bucureştiul? Nu se mai găsesc bilete de hârtie pentru transportul în comun

În Bucureşti nu se mai găsesc bilete de hârtie pentru transportul în comun. Călătorii pot cumpăra, în schimb, cartele electronice. Numai că pe o astfel de cartelă dau 4,2 lei faţă de 2,6 lei, cât era preţul unui bilet cu două călătorii.
Călătorii sunt obligaţi să plătească mai mult pentru o călătorie cu RATB-ul.
” Ca să îl încărcaţi pe cardul acesta mergeţi la un centru de abonamente să vă activeze opţiunea de portofel electronic. Cardul ăla electronic costă 4,2 lei două călătorii. O călătorie în mod normal este 1, 3 lei dar plătiţi suportul 1,6 lei”, a spus casiera.

Până la urmă, oricum nu aveţi de ales pentru că RATB nu mai are bilete de hârtie. Dacă nu vreţi să plătiţi aproape dublu pentru o călătorie cu autobuzul sau tramvaiul prin Bucureşti mai aveţi o variantă. Un abonament lunar nominal care poate fi încărcat cu călătorii. Însă numai după activarea unei opţiuni speciale care poate fi făcută numai la anumite centre RATB.

Situaţia îi dezavantajează clar pe călătorii din provincie care atunci când vin în bucureşti vor-nu vor, trebuie să îşi cumpere cartele electronice.

„Muncipalitatea oferă nişte condiţii favorabile bucureştenilor, nu are nicio obligaţie faţă de alţi călători care vin din provincie”, a declarat Adrian Criţ, directorul general RATB.


sursa: realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co