Externe

(Video) Unde este cel mai mare trafic aerian din lume?

Toată lumea știe cum arată un oraș aglomerat, unde traficul este infernal cu zeci și sute de mașini pe stradă, însă v-ați gândit cum arată un… cer aglomerat? NATS (North Atlantic Skies), organizația responsabilă de traficul aerian din Marea Britanie, ilustrează într-un video cât de plin este aici cerul în 24 de ore. Potrivit telegraph.co.uk, citat de Wall-Street.ro, cel mai aglomerat spațiu aerian din lume este în Marea Britanie unde zilnic operează 6.000-7.000 de zboruri, aproximativ 2,2 milioane de curse aeriene pe an.

Potrivit statisticilor, în fiecare zi, peste 2.500 de aeronave traversează Atlanticul de Nord, iar peste 80% din traficul de peste ocean trece prin Shanwick Oceanic Control Area (OCA), spațiul aerian controlat de NATS.

p_175882_760x420-00-65 (1)

Peste 3.500 de zboruri aterizează și decolează din Londra, majoritatea operând de pe Heathrow, al doilea cel mai aglomerat aeroport din lume. Cursele transatatlantice intră în spațiul aerian britanic dimineața devreme.

Potrivit NATS, 30.000 de zboruri trec peste spațiul aerian european într-o zi obișnuită de iulie, iar aproximativ un sfert traversează spațiul aerian controlat din Marea Britanie. Distanța totală parcursă de avioane este echialentul a 998 de ori în jurul Pământului.

Sursa: Wall-Street.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co