Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Vineri începe ediţia a V-a a Târgului de Turism Touristica!

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) şi Libero Events vă invită începând de vineri, 11 noiembrie, până duminică, 13 noiembrie 2011, la cel mai mare Târg de Turism din Transilvania – Touristica. Târgul este organizat ca de obicei la Polus Center – Cluj Napoca.

Evenimentul reuneşte 45 de expozanţi din 15 judeţe ale tarii dar şi reprezentanţi din Ungaria şi Austria, destinaţiile preferate de turiştii din Transilvania pentru acest sezon de iarnă. O prezenţă deosebită în cea de-a doua zi a târgului este Thailanda, care participă în premieră la un târg de turism la Cluj-Napoca. Cele mai importante agenţii de turism, hoteluri, reprezentanţe şi asociaţii turistice  îşi aşteaptă vizitatorii cu oferte promoţionale pentru ski, revelion şi destinaţii exotice.

În sutele de destinaţii propuse se regăsesc vacanţe începând de la 69 euro/persoană  pentru cei care iubesc ski-ul, până la sejururi de câteva zeci de mii de euro pentru cei care vor o vacanţă exclusivistă într-o destinaţie exotică.

Evenimentul este deschis începând de vineri, 11 noiembrie, până duminică, 13 noiembrie 2011, între orele 10:00 şi 22:00. 

Mai multe detalii puteţi găsi aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co