Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Vizitează Europa cu 99 euro – VIDEO

Vizitează Europa cu 99 euro – VIDEO

Companiile aeriene continuă să lanseze campanii promoţionale pentru diverse destinaţii. Compania aeriană Tarom a anunţat lansarea unei campanii promoţionale cu peste 20.000 de bilete de avion pentru anul 2012, la un preţ de 119 euro. Preţul este pentru biletele dus-întors, cu toate taxele incluse, la achiziţionarea acestora de pe website-ul companiei.

Începând cu 3 noiembrie, Tarom a anunţat continuarea seriei „Maratonul de iarnă”. Compania scoate la vânzare 2.764 de bilete pentru 19 destinaţii externe, de la 130 euro. Biletele sunt dus-întors, cu toate taxele incluse, achiziţionate de pe website sau de la agenţiile Tarom. Biletele de avion din campania „Maratonul de iarnă” sunt valabile pentru destinaţiile: Amman, Amsterdam, Atena, Beirut, Barcelona, Budapesta, Belgrad, Cairo, Frankfurt, Viena, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Roma, Paris, Salonic, Sofia. Biletele trebuie cumpărate în perioada 3 noiembrie – 30 noiembrie 2011, iar zborurile trebuie să se încadreze între 3 noiembrie şi 10 decembrie 2011.

Compania aeriană Lufthansa propune bilete de avion spre Europa, de vineri până duminică, pentru perioada 1 decembrie 2011 – 15 martie 2012. Preţurile biletelor de avion spre oraşele europene încep de la 99 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse.

Zborurile spre Frankfurt, Munchen şi Dusseldorf costă de la 99 euro, iar cele spre oraşe precum Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Paris, Madrid costă de la 159 euro.

Alitalia propune bilete de avion de la 114 euro spre unele dintre cele mai cunoscute destinaţii din Italia. Un bilet dus-întors pentru Milano începe de la 114 euro, toate taxele incluse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co