Interne

Excelenţă şi performanţă la Gala Premiilor VIP, octombrie 2011

Gazda de luna aceasta a Galei Premiilor VIP a fost Ambasad’Or Events & Leisure, care au oferit cadrul potrivit pentru decernarea de premii, un univers exclusivist, în care au fost celebrate personalităţi de seamă ale societăţii româneşti actuale.

Revista VIP s-a axat in primul rand pe oameni si, din acest motiv, la Gala Premiilor VIP de luna aceasta au fost premiate munca si devotamentul care au asigurat succesul celor ce au urcat pe scena celei de-a 108-a editii.

Punctul culminant al acestui demers este marcat de Gala Superlativelor VIP, pe 16 ianuarie 2012, gala in cadrul careia talentul este ridicat la rangul de valoare. Cei care au dovedit dedicatie, verticalitate si talent in activitatea desfasurata de-a lungul unui an intreg sunt motivul pentru care se organizeaza acest eveniment, pentru a le arata recunostinta si pentru a-i promova, inca o data, ca modele pozitive in societatea romaneasca.

Luni seara, la Ambasad’Or Events and Leisure, Gala Premiilor VIP a adus pe scena oameni care s-au remarcat in spatiul romanesc prin realizari de exceptie si care merita sa facem o reverenta in fata lor.

Startul Galei de decernare a premiilor VIP a fost dat de premiul la categoria Muzica. Premiul a fost acordat trupei Vunk, pentru succesul inregistrat cu cel mai recent album – „Ca pe vremuri” – ce s-a bucurat de numeroase aprecieri pozitive, recunoastere pe care si revista VIP a tinut sa o exprime. Premiul a fost prezentat de Roxana Popescu si Radu Micu.

Cel de-al doilea premiu al serii a fost inmanat de marele interpret Gheorghe Turda domnului Prof. Dr. Teodor Horvat pentru categoria Stiinta si viata, distinctie acordata unui profesionist de elita care a dat girul unei echipe medicale de aur in cadrul Clinicii de Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Militar Central din Bucuresti.

Primul Premiu Special al serii a fost oferit tot de un specialist in domeniul medical, directorul Centrului de Excelenta in Chirurgia Obezitatii, Catalin Copaescu. Pentru ca a reusit sa  transmita un mesaj pozitiv prin intermediul cartii sale “Sanatatea are gust”, care inseamna sa reinventam ceea ce inseamna bucuria de a manca, premiul a fost oferit Mihaelei Bilic, specialist in nutritie.

Pentru a inmana premiul la categoria Arta Populara am avut-o alaturi pe Diana Matei, una dintre romancele cu care ne putem lauda, fiind castigatoarea a numeroare premii internationale, cu un repertoriu ce se intinde de la folclor pana la jazz manoush, cantecul popular fiind cel care a consacrat-o. Premiul pentru Arta Populara a fost acordat lui Gelu Voicu, pentru continuitate in activitatile menite sa duca mai departe traditia si obiceiurile populare din zona Munteniei, implicandu-se si in organizarea celei de-a 42-a editii a Festivalului de muzica populara “Pe deal la Teleormanel” din Alexandria, editie dedicata memoriei lui Liviu Vasilica.

Primul moment artistic al serii a fost unul special, pe scena Galei Premiilor VIP performand Emy Dragoi, cel care recent a organizat o noua editie a Festivalului International “Nopti albe la acordeon”. Festivalul a prezentat publicului romanesc complexitatea instrumentului care l-a si consacrat pe Emy Dragoi – acordeonul. Maria Radu a acceptat invitatia din partea revistei VIP de a acorda un Premiu Special lui Emy Dragoi, considerat si cel mai bun acordeonist de jazz al momentului.

Pentru a inmana premiul la categoria Politica am avut alaturi de noi pe unul dintre cei care s-a dovedit o fire deschisa si prieten de suflet al multor politicieni, indiferent de culoare. Insa, in mod special, l-am ales pe Madalin Voicu pentru acest premiu din considerente care tin mai mult de prietenia dintre persoana dumnealui si Anca Boagiu. Ca ministru, Anca Boagiu a sustinut o initiativa legislativa, scrisa din 2009, privind protectia copiilor ai caror parinti au plecat in strainatate, motiv pentru care revista VIP a considerat ca luna aceasta i se cuvine premiul pentru Politica.

Unul dintre cele mai importante premii ale serii este cel pentru categoria Excelenta. Au fost multi cei care i-au ascultat sfaturile si au urmat o pregatire continuua in muzica pana la a face performanta. Desi a fost prezenta la Gala, Oana Sarbu nu a putut ramane pana la momentul cu pricina, dar colega ei, Anca Turcasiu, atunci cand a urcat pe scena pentru a prezenta premiul a luat cuvantul si  pentru aceasta. Asadar, Anca Turcasiu a fost reprezentanta celor care au dat glas hiturilor nemuritoare ale lui Marius Teicu, cel desemnat luna aceasta pentru Excelenta.

Un moment deosebit, dupa cum ne-a obisnuit de fiecare data, a fost cel in care Nico a urcat pe scena pentru a prezenta Premiul Special pentru concertul Scorpions de la inaugurarea Cluj Arena. Inainte de a-i invita in scena pe reprezentantii partenerilor implicati in organizarea acestui eveniment, Nico a cantat pentru cei prezenti o strofa din melodia “Wind of change” a celor de la Scorpions.

Un alt Premiu Special a fost acordat Muzeului National de Istorie de catre Monica Ghiurco, pasionata de tot ceea ce inseamna istorie si documentare stiintifica.

Pentru ca este o personalitate a carei voce a rasunat pe toate marile scene ale lumii, Felicia Filip a acceptat invitatia revistei VIP de a acorda premiul pentru Debut.  Alegerea nu a fost intamplatoare, distinctia pentru aceasta categorie fiind acordata emisiunii “Vocea Romaniei”, care se bucura de maxima audienta, desi a intrat de curand in grila de programe televizate. Pentru a ridica premiul a fost prezent Pavel Bartos, care reprezinta “vocea din spate” a emisiunii, el fiind unul din cei care simte din plin emotiile celor ce urca pe scena pentru a concura pentru “Vocea Romaniei”.

Premiul pentru Moda, care reprezinta o provocare atunci cand vrei sa tii pasul cu tendinte si sezoane, a fost acordat luna aceasta Romanitei Iovan, care de curand a implinit 20 de ani de activitate in domeniul modei, aniversati prin lansarea unei noi colectii. Pentru ca este din acelasi domeniu si pentru ca are cu siguranta un cuvant de spus in Moda, premiul Romaniei Iovan i-a fost inmanat de catre Mihai Albu.

Ne putem da seama ca luna octombrie a fost o luna speciala dupa numarul mare de oamnei speciali care s-au remarcat in ultima perioada. Revista VIP a avut deosebita onoare de a-i acorda lui Ovidiu Lipan Tandarica Premiul Special pentru experimentul de a concerta intr-un garaj – finalizat cu succes, dar si pentru a incuraja viitoarele sale proiecte care se anunta la fel de reusite. Atunci cand a fost invitat sa anunte acest premiu, Cornel Nistorescu a marturisit celor de la VIP: “A, dar il iubesc  pe Tandarica!” Si apoi, cine nu il iubeste pe Tandarica?

Premiul pentru Cultura s-a cuvenit in aceasta luna unor evenimente de mare tinuta, unde au fost prezente personalitati din luma culturala romaneasca si europeana. Este vorba de Institutul Cultural Roman, reprezentat pe scena Galei Premiilor VIP de Horia Roman Patapievici, presedintele institutului. Nicolae Voiculet si Irina Petrescu au fost cei care au inmanat acest premiu. Doamna Irina Petrescu a declarat: “Ma simt in fata unui bazin plin cu apa si eu nu stiu sa innot!” vrand sa accentueze emotia si onoarea de a se afla in fata unei asemenea personalitati careia cu greu ii poate face cineva o prezentare, mai buna decat insusi experienta proprie.

Atunci cand a urcat pe scena Premiilor VIP pentru a anunta castigatorul la categoria Film. Tora Vasilescu a marturisit ca si dumneaei a fost chemata la casting pentru rolul mamei din filmul pe care avea sa il prezinte, declarandu-se bucuroasa ca a ajuns totusi sa fie cea care va inmana acest premiu. Natasa Raab si Alina Grigore au fost alaturi de noi seara trecuta pentru a lua premiul venit “Din dragostea cu cele mai bune intentii”, premiul acordat de revista VIP la categoria Film.

Premiu Special a primit si Arsenie din partea revistei VIP, pentru un nou proiect muzical demarat prin lansarea unui album pe internet: “ARSENIE – B-FREE 2011”. Premiul i-a fost inmanat de colegul lui de breasla, Florin de la Hi-Q.

In aceasta luna revista VIP a considerat ca merita sa isi arate respectul si admiratia pentru emisiunea “Romania, te iubesc!”, corespondentul Alex Dima fiind prezent pe scena premiilor VIP pentru a multumi in numele echipei sale. Pentru ca este unul dintre cei mai discreti oameni de televiziune din Romania, dar in acelasi timp spune lucrurilor pe nume, fara menajamente, revista VIP l-a desemnat pe jurnalistul Radu Naum pentru a inmana premiul la categoria Mass Media.

Dupa o perioada in care a stat departe de micul ecran, a revenit in televiziune cu un nou proiect, luna octombrie marcand deja inceputul celei de-al treilea sezon al emisiunii “Intrecerea anilor”. Revista VIP a decis sa acorde Premiul Special lui Mircea Radu pentru ca ne-a aratat ca reteta succesului cuprinde mai multe incrediente si nu reprezinta doar munca unui singur om. Am avut deosebita placere sa o avem alaturi de noi pe Stela Popescu care s-a declarat incantata sa inmaneze acest premiu.

Ultimul, dar nu cel din urma premiu al serii a fost cel pentru categoria Teatru. Florin Zamfirescu, actor in filme si om de teatru, a anuntat premiul pentru aceasta categorie care a fost acordat piedei “Doi pe-o banca”, regizorul Emilian Parvu fiind cel care a multumit in numele echipei care a dus la realizarea acestui proiect.

Gala Premiilor VIP din aceasta luna nu a fost lipsita de momente artistice. Acordeonistul Emy Dragoi, care a fost si unul dintre laureatii serii, a oferit invitatilor prezenti la Gala doua momente artistice de exceptie.

De asemenea, toti cei prezenti au luat parte la doua prezentari de rochii pictate manual, reprezentand tablouri celebre, in creatia doamnei Elisabeta Sultan, marca FashionART.

Trebuie sa ii multumim si Leticiei, una din nominalizatele pentru EurovisionRomania, care ne-a incantat cu vocea sa minunata, realizand un moment special in incheierea Galei Premiilor VIP.

Prezentatorii: Deea si Dinu Maxer

Categoria: MUZICA

Premiant: Vunk

Anuntator: Roxana Popescu si Radu Micu

Categoria: STIINTA SI VIATA

Premiant: Dr. Teodor Horvat

Anuntator: Gheorghe Turda

PREMIU SPECIAL

Premiant: Mihaela Bilic

Anuntator: Dr. Copaescu

Categoria: ARTA POPULARA

Premiant: Gelu Voicu

Anuntator: Diana Matei

PREMIU SPECIAL

Premiant: Emy Dragoi

Anuntator: Maria Radu

Categoria: POLITICA

Premiant: Anca Boagiu

Anuntator: Madalin Voicu

Categoria EXCELENTA

Premiant: Marius Teicu

Anuntator: Anca Turcasiu

PREMIU SPECIAL

Premiant: Concertul Scorpions Cluj – Dorian Ciubuc, Florin Danciu, Gabriel Silvesan si Alin Tise, presedintele CJ Cluj

Anuntator:  Nico

PREMIU SPECIAL

Premiant: Muzeul National de Istorie

Anuntator: Monica Ghiurco

Categoria: DEBUT

Premiant: “Vocea Romaniei” – Pavel Bartos

Anuntator: Felicia Filip

Cateogoria: MODA

Premiant: Romanita Iovan

Anuntator: Mihai Albu

PREMIU SPECIAL

Premiant: Ovidiu Lipan Tandarica

Anuntator: Cornel Nistorescu

Categoria: CULTURA

Premiant: Institutul Cultural Roman – Horia Roman Patapievici

Anuntator:  Valeriu Turcan

Categoria: FILM

Premiant: “Din dragoste cu cele mai bune intentii” – Alina Grigore  si Natasha Raab

Anuntator: Tora Vasilescu

PREMIU SPECIAL

Premiant: Arsenie

Anuntator: Hi-Q –Florin

Categoria: MASS MEDIA

Premiant: “Romania, Te iubesc!” – Alex Dima

Anuntator: Radu Naum

PREMIU SPECIAL

Premiant: “Intrecerea anilor”- Mircea Radu

Anuntator: Stela Popescu

Categoria: TEATRU

Premiant: “Doi pe-o banca” – Emanuel Parvulescu

Anuntator: Florin Zamfirescu

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co