Interne

Voia bună a cuprins întreaga Vale a Teleajenului la “Ziua Lacului Măneciu”!

Voia bună a cuprins întreaga Vale a Teleajenului la “Ziua Lacului Măneciu”!

lac maneciuDuminica trecută 4 august, turiştii au părăsit aglomeraţia sufocantă a metropolelor pentru o gură de aer curat, mâncarea sănătoasă, voie bună, ineditul zonei si un show incendiar cu Iris, Vali Craciunescu, Blue Sound Chicago, Ansamblurile Floarea de Cireş din Băneşti, Ghiocel din Câmpina, Ansamblul Garofiţa din Măneciu şi mulţi alţii.

Participanţii la festival au avut parte de multe surprize pregătite de organizatori, jocuri şi concursuri cu tradiţie în zonă şi au ascultat poveşti şi legende despre lacul în numele căruia a fost mare sărbătoare.
„Ziua Lacului Măneciu a fost o adevărată sărbătoare de muzică şi voie bună! Ne bucurăm să vedem că oamenii au răspuns pozitiv invitaţiei noastre.” – a declarat Rânja Alexandru, Fundaţia Karitas.

Evenimentul “Ziua Lacului Măneciu” a avut loc pe Platoul Molidiş, borna 134, Comuna Măneciu, Judeţul Prahova. În cadrul evenimentului s-au prezentat spectatorilor cele mai frumoase cântece şi dansuri populare iar copiii nu s-au plictisit pentru că organizatorii au pregătit pentru ei concursuri şi activităţi interactive pe apă.
Datorită cadrului natural în care se află lacul Măneciu, acesta constituie unul din principalele puncte de atracție ale zonei turistice de pe valea râului Teleajen, care se întinde de la staţiunea Cheia la Vălenii de Munte.
„Fundația Karitas s-a gândit să organizeze acest eveniment “Ziua Lacului Măneciu” pentru că într-adevăr avem un peisaj foarte frumos, lacul are o poziție extraordinar de frumoasă! Suntem foarte încântați că datorită acestui eveniment ne putem promova frumusețile acestei comune! ” – Vasile Cordoş – primar

Evenimentul a fost finanţat din fonduri europene şi a avut ca obiectiv dezvoltarea şi consolidarea la nivel naţional a turismului intern prin promovarea cu impact naţional a Lacului Măneciu ca pol de atracţie turistică.
“Ziua Lacului Măneciu” a fost un eveniment care s-a desfăşurat în aer liber, iar participarea a fost deschisă tuturor celor care au dorit să petreacă puţin timp în mijlocul naturii. Turiştii au avut acces la numeroase pensiuni şi la numeroase variante de excursii şi trasee turistice.

Voia bună a cuprins întreaga Vale a Teleajenului, tradiţiile locului au fost prezentate cu drag celor prezenţi la eveniment iar seara, festivalul s-a transforma într-o adevarată sărbătoare a muzicii.

Organizatorul evenimentului a fost Fundaţia Karitas, iar proiectul a fost finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co