Articole

Votez pentru România oriunde aș fi

Alegerile prezidențiale sunt un subiect important pentru fiecare român, indiferent de locul în care s-ar afla în ziua alegerilor. Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării și al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România și Horia Tecau – unul din cei mai buni jucători români de tenis, aflat în turneu ATP la Paris, s-au dus la vot chiar dacă s-au aflat departe de țară.

Cei doi au declarat că doresc să-și exercite dreptul de vot la una din secțiile de votare special amenajate pentru românii din străinătate, la Londra și respectiv Paris.

„Nu am pierdut nici o ocazie de a-mi exercita dreptul la vot până acum, și nici nu ma gândesc ca duminică să ratez șansa de a-mi folosi dreptul de a-mi alege președintele țării. Este datoria și responsabilitatea mea ca cetățean al țării mele. În plus, niciodată nu am lăsat pe alții să decidă în locul meu. Voi vota la Londra, pentru România”, a declarat Corina Martin, președinte Asociația Litoral – Delta Dunării.

IMG_34316487707982 ok

„Eu merg să votez! București, Paris sau oriunde mă voi afla, sunt român, iar votul reprezintă dreptul și responsabilitatea mea. Vă încurajez și pe voi să vă spuneți opinia. Părerea voastră contează!”, a spus și Horia Tecau.

Pentru românii din străinătate, informații cu privire la posibilitatea de a vota, precum și lista secțiilor de votare sunt disponibile la adresa: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co