Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Vrei să mergi cu copilul la mare? Alege Bebe All Inclusive de la Bibi Touring

Bibi Touring – specializat 100% pe turism intern ca touroperator – cu peste 1300 de agenţii de turism revânzătoare în toată ţara, lansează în premieră pe piaţa românească programul Bebe All Inclusive. Familiile cu copii constituie un important segment din piaţa turismului autohton, iar Litoralul românesc nu a fost suficient promovat în acest sens. Bibi Touring a cercetat cu atenţie oferta de cazare românească şi a descoperit cele mai bune oferte sau, după caz, a creat oferte noi prin negocieri cu hotelierii, deşi litoralul are doar şase hoteluri all inclusive.


Bibi Touring dovedeşte, prin acest program propriu, că litoralul românesc continuă să reprezinte o destinaţie pentru familiile cu copii şi a creat, prin negocieri cu hotelierii, o serie de facilităţi în acest sens. Bebe All Inclusive reprezintă unicul program de vacanţă din România creat special pentru părinţi, bunici şi copii. Are trei componente, structurate în funcţie de categoriile de vârstă ale copiilor: programul „bebe” (0-3 ani), programul „prichindel” (3-7 ani) şi programul „junior” (7-14 ani).


► Pachetul „Bebe All Inclusive” (pentru copii între 0 şi 3 ani) oferă gratuitate la cazare, baby-cot (pătuţ special pentru copii), scăunel special pentru servit masa, meniu şi băuturi speciale, sistem de încălzire a apei, sistem de sterilizare biberoane, cărucior pentru plimbare);
► Pachetul „prichindel” (pentru copii între 3 şi 7 ani) include pat suplimentar, jumătate din meniul unui adult, sucuri naturale, apă plată şi scăunel special pentru servit masa.
► Pachetul „junior” (pentru copii între 7 şi 14 ani) include pat suplimentar şi jumătate din meniul unui adult.
► Conceptul Bebe Land şi animaţia. O serie de hoteluri de toate categoriile de pe Litoralul românesc au amenajat locuri speciale pentru copii, în colaborare cu Bibi Touring, denumite, inspirat, Bebe Land. Acestea oferă în general piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii cu dotări, pe plajă, la piscină şi în interior, în spaţii special amenajate, grădiniţă cu supraveghetor autorizat, babysitter, programe speciale pentru copii (teatru, animaţie), călătorie gratuită cu trenuleţul prin staţiune, karaoke, concursuri, prezentări de modă şi spectacole, discotecă în aer liber, sporturi pentru copii pe categorii de vârstă etc.


Conceptul integrat „Bebe All Inclusive. Pentru toţi copiii” se referă la serviciile de care beneficiază adulţii, beneficiind la fel şi copiii (mic dejun, demipensiune, pensiune completă). Serviciile vor fi gratuite pentru un copil cazat cu doi adulţi, iar pentru al doilea copil cazarea va fi gratuită cu pat suplimentar. Pentru masă se va plăti 0% din valoarea mesei unui adult pentru copiii între 0 şi 3 ani, 25% din valoarea mesei unui adult pentru copiii între 3 şi 7 ani şi 50% din valoarea mesei unui adult pentru copiii între 7 şi 14 ani.

► Bebe Trip. Pe de altă parte, turiştii nu vin la mare doar să stea, ei dorind să şi viziteze obiectivele turistice din împrejurimi. Conceptul Bebe Trip include intrare la Delfinariul, Acvariul sau Planetariul din Constanţa, o călătorie cu Telegondola din Mamaia, o intrare la Aqua Park sau baby -land, călătorie gratuită cu trenuleţul prin staţiune, reduceri la produsele pentru copii din magazinele de la recepţie.


► Concret, în cifre, la ora actuală Bibi Touring oferă peste 180 de hoteluri din Mamaia până în Vama Veche, cu 4 hoteluri de 5 stele, 30 de 4 stele, 81 de 3 stele etc. Preţurile pentru adulţi, de persoană, variază de la 151 de RON per sejur la 2 stele până la 2900 RON per sejur la 5 stele.


► Date şi cifre despre Litoralul românesc.
● 31% dintre clienţii Bibi Touring care aleg Litoralul românesc reprezintă familii cu copii.
● Circa 10% dintre clienţii Bibi Touring aleg înscrierile timpurii
● Pe Litoralul românesc există 579 de structuri de cazare, dintre care 276 sunt hoteluri.
– 7 structuri de cazare de 5 stele, dintre care 5 hoteluri
– 40 de structuri de cazare de 4 stele
– 242 de structuri de cazare de 3 stele
– 234 de structuri de cazare de 2 stele
– 54 de structuri de cazare de o stea


Despre Bibi Touring


Bibi Touring s-a înfiinţat în 1999. „În urmă cu zece ani, în Ploieşti, pe Bulevardul Republicii nr. 10 – lângă Catedrală – găseaţi o mică agenţie de turism, cu doi oameni şi câteva oferte pentru vacanţa dumneavoastră. Aşa începea povestea de succes a agenţiei BIBI Touring care, la acea dată, îşi dorea să ajungă cea mai respectată agenţie din Prahova. Era doar un vis, pentru care ştiam că trebuie să parcurgem un drum lung şi solicitant, căci performanţa se obţine prin devotament şi stăruinţă. Acest vis a fost atins şi chiar depăşit. În realitate am realizat mai mult decât am visat”, spune Adrian Voican, director general şi fondatorul BIBI Touring.


Astăzi, BIBI Touring, touroperator specializat pe turism intern, este agenţia de turism numărul 1 din judeţul Prahova şi prima răsplătită cu trofeul 10 ani de excelenţă în afaceri, pentru prezenţa constantă în topul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova. Cei doi oameni de la începuturi sunt acum directorii departamentelor de turism şi transport, la care s-au adăugat încă 20 de colegi, consultanţi cu înaltă calificare.


În 2010, Bibi Touring a înregistrat, în pofida crizei economice, o creştere de 25% a numărului de turişti.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co