Interne

Zilele Filmului Austriac

În perioada 19 – 22 septembrie, Forumul Cultural Austriac, în parteneriat cu Uniunea Cineaştilor din România, organizează Zilele Filmului Austriac. De la ora 18.00 şi ora 20.00 puteţi vedea, la Cinema Studio, pelicule austriece care s-au bucurat de succes la public şi la critică.

Majoritatea rulează în premieră în România. Preţul unui bilet este 10 lei, iar un abonament pentru patru reprezentaţii costă 28 lei. „The Counterfeiters/Falsificatorii” (2007), de Stefan Ruzowitzky, prezintă povestea cutremurătoare a unor deţinuţi din lagărele de concentrare naziste, antrenaţi în cea mai mare operaţiune de falsificare a banilor.

Pelicula a fost distinsă cu Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin în 2007. „Suzie Washington” (1998), de Florian Flicker, prezintă povestea unei femei din fosta Uniune Sovietică şi călătoria ei cu viză falsă către SUA.

Destinele a cinci tineri, foarte diferiţi, care îşi încearcă norocul în nordul Vienei sunt descrise în „Nordrand” (1999), de Barbara Albert. „Revanche” (2008) (foto), de Gorz Spielmann, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin în 2009, relatează povestea lui Alex, care lucrează ca îngrijitor la un bordel.

sursa: romanialibera.ro

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co