Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Lanț hotelier gigant în China

Accor și Huazhu Hotels Group au încheiat un parteneriat strategic pe termen lung pentru a crea cea mai proeminentă și diversificată companie hotelieră din China, cu peste 2.000 de hoteluri, scrie Dailybusiness.ro

Ji Qi, fondatorul Huazhu, Chairman și CEO, spune că această colaborare este o alianță fără precedent în industria hotelieră mondială.

„Deținătoare ale unor portofolii de brand extinse și ale unor platforme de distribuție și loialitate puternice, Accor și Huazhu au multe valori comune. Prin combinarea celor două forțe, putem facilita creșterea și atragerea mai multor clienți”, a declarat Ji Qi.

accor

Acest parteneriat va accelera expansiunea ambelor grupuri pe una dintre cele mai mari piețe care a cunoscut cea mai rapidă creștere a turismului intern și este liderul turismului extern la nivel mondial.

Împreună, grupurile cumulează un plan de dezvoltare ce vizează peste 500 de hoteluri noi în regiune, iar acest parteneriat va accelera expansiunea brandurilor Accor în China.

Huazhu este un grup hotelier lider pe piața din China aflat într-o continuă expansiune, cu un portofoliu de peste 1.900 de hoteluri. În 2013 a fost desemnat cel de-al 13-lea cel mai mare grup hotelier la nivel global.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co