Evenimente

Bazaar Estival în Oradea Plaza – intrarea liberă

bazaar-estival-10-20-iunie-2014-oradea

Professional Advertising & Events în colaborare cu Oradea Plaza vă invită să participați la Bazaar Estival, Târg de produse Tradiționale, Bio, Eco și Naturale / Târg de Îmbrăcăminte, Încălțăminte și Accesorii / Târg Handmade / Mini Parc de Distracții pentru copii, eveniment ce se va desfășura în perioada 10 – 20 Iulie 2014, la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, pe platoul exterior.

Bazaar Estival este un târg pentru toată familia. Produsele bio, eco și naturale pentru îngrijirea corpului în sezonul estival nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea vizitatorilor în folosirea de materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

Pentru gurmanzi, în cadrul standurilor prezente la eveniment se pot degusta și cumpăra diferite produse: preparate calde și produse de brutărie, dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, uleiuri naturale, miere și produse apicole, kurtos kalacs, clătite uriașe, plăcinte, langoși, gogoși, vată de zahăr, înghețată, porumb fiert, etc.

Copii nu au fost uitați, în cadrul evenimentului Bazaar Estival, fiind amenajat și un mini parc de distractii, ateliere de creație origami dar și pictură pe față pentru copii.

Program de vizitare:
10 – 20 Iulie 2014, J – S: 09.00 – 20.00, D : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Sursă articol: www.regielive.ro
Sursă foto: www.regielive.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co