Articole

Blue Air se extinde în Cipru

Compania românească low-cost Blue Air își va deschide a doua bază operațională externă, în Cipru, dupa ce Cyprus Airways a anunțat că intră în lichidare din 9 februarie, scrie Wall-Street.ro.

Astfel, Blue Air va opera două noi curse regulate, din Larnaca către Atena și Salonic, începând din 19 ianuarie. Aeronavele Blue Air vor conecta zilnic Larnaca de Atena, iar ruta Larnaca – Salonic se va opera cu 3 frecvențe/ săptămână.

Biletele de avion sunt disponibile începând de la 32,90 euro /segment pentru zborurile cu plecare din Larnaca. Pentru zborurile cu plecare din Atena sunt disponibile de la 42,90 euro/segment, iar cele cu plecare din Salonic se pot achiziționa de la 29,90 euro/segment.

blue air (1)

“Aceste două noi rute inaugureaza a doua bază operațională externă a Blue Air, după ce anul trecut am inaugurat baza operaționala din Italia, respectiv Torino (Caselle). Baza din Larnaca vine ca o completare atât pentru cursa București –Larnaca, însă și ca o soluție pentru pasagerii care foloseau aceste două rute operate de Cyprus Airways”, a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

Blue Air a transportat 11,5 milioane de pasageri în cei 10 ani de funcționare, a înregistrat peste 188.000 de ore de zbor și a contribuit la bugetul de stat cu 133,5 milioane lei. Compania operează în prezent cu 11 aeronave și are în plan să aducă în flotă cel puțin cinci avioane în următorii 5 ani, de la jumătatea anului 2016 urmând să scoată din flotă aeronavele mai vechi. În prezent patru aeronave aparțin companiei, celelalte 7 sunt închiriate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co