Articole

Ce are România de arătat la Târgul de Turism de la Stuttgart?

Romania este parteneră în cadrul Târgului Internațional de turism CMT-Stuttgart, eveniment despre care se estimează că va atrage 240.000 de vizitatori, scrie Dailybusiness.ro.

„România este destinația perfectă pentru a o descoperi 365 de zile. Este singurul loc în care din 20 în 20 de km forma de relief se modifică, fapt ce conferă o diversitate aparte, satisfăcând astfel și cel mai exigent turist. Fie că este vorba de o vacanță la mare sau la munte, city break, turism rural sau ecoturism, România le oferă pe toate. Peisajele din țara mea sunt unice și oricât de mult am călătorit, și oricâte locuri am vizitat, niciunul nu se compară cu România. În contextul descrierii făcute mai sus, vă invit să descoperiți Grădina Carpaților, să descoperiți România balneo, România cultural-istorică, România ECO și, nu în ultimul rând, România destinațiilor unicat. Într-un cuvânt, țara mea este pentru toate gusturile și vă invit să o descoperiți”, le-a spus președintele ANT Simona Man reprezentanților tuturor țărilor expozante, jurnaliștilor și oficialilor germani.

targ (1)

În cadrul evenimentului a avut loc și un moment artistic susținut de doi dintre Ambasadorii turismului românesc: Ovidiu Lipan Țăndărică și Nicolae Voiculeț, împreună cu Marius Mihalache la țambal, Mihai Nenița la vioară, Jezebel voce, Cristi Gram, chitară electrică și Josef Kappl, chitară bas. Aceștia au interpretat Ciocarlia într-o maniera unicat, se arată în comunicatul Autorității Naționale pentru Turism.

Prestația României a fost completată de o prezentare de modă a creatoarei Liliana Turoiu, în care tinere românce au prezentat costumul popular tradițional din colecția „Zestrea”.

La standul României, aflat în hala centrală a târgului, au loc pe parcursul celor 9 zile de expoziție (17-25 ianuarie) o serie de evenimente care prezintă România și atracțiile ei: dansul călușarilor, încondeiere ouă, realizare papuși în port popular, olărit, sculptura în lemn și, în premieră, femeile pot să plece de la târg cu părul împletit în codițe tradiționale românești.

România este reprezentată la stand de 20 de expozanți veniți din toate regiunile țării.

Sursa: Dailybusiness.ro / Sursa foto: actmedia.eu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co