Articole

Camere de hotel create special pentru femei – VIDEO

Camere de hotel create special pentru femei – VIDEO

În sfârşit există şi în Europa un hotel în care femeile se vor simţi mai ceva ca în paradis: Bella Sky Hotel Comwell, din Copenhaga, pune la dispoziţia doamnelor un întreg etaj destinat exclusiv nevoilor pe care le au reprezentantele sexului frumos.

Bella Sky Hotel Comwell, primul de acest gen din Europa, numără 814 camere şi 17 etaje şi va fi inaugurat luna viitoare, anunţă MSNBC, citat de The Time. Doamnele care îşi petrec foarte mult timp pe drumuri vor putea astfel să evadeze şi să se relaxeze într-o lume concepută special pentru ele. Însă cheia de acces către acest paradis al femeilor „costă” 40 de euro în plus la nota de plată!

Potrivit unui studiu comandat de conducerea hotelului, mai mult de jumătate dintre femeile chestionate au declarat că preferă etajele create exclusiv pentru ele.

Şi asta pentru că oferă un sentiment de securitate. Mai mult, o femeie se simte mai confortabil din punct de vedere al igienei atunci când ştie că tot o femeie a fost cazată acolo înainte ei. Nu în ultimul rând, doamnele preferă camerele proiectate special pentru ele în defavoarea celor create atât pentru barbaţi, cât şi pentru femei.

Ca să facă o impresie cât mai bună şi pentru a răspunde necesităţilor clientelor într-o măsură cât mai mare, camerele vor fi dotate cu mai multe umeraşe necesare pentru fuste şi cămăşi, fier şi masă de călcat, precum şi reviste internaţionale.

Un amănunt important este că băile vor fi echipate cu uscătoare de păr şi cu oglinzi speciale, iar minibarul va fi plin cu şampanie şi ciocolată. Rămâne de văzut dacă doamnele vor aprecia sau nu atenţia care li se acordă, mai ales că şi cei de la Hilton au încercat aceeaşi mişcare în 2003, în Marea Britanie, şi s-a dovedit a fi un eşec.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co