Articole

Care sunt cele mai înfricoşătoare orașe din lume?

Halloweenul ne bate la ușă. Această sărbătoare poate fi un prilej ideal pentru o călătorie într-un loc înfricoșător. Huffington Post a publicat o listă realizată de cheapflights.com cu zece oraşe unde turiştii pot avea parte de experienţe înfiorătoare, relatează Adevarul.ro.

Iată care sunt orașele „de groază” de pe lista cheapflights.com

1. Edinburgh, Scoţia
Acest oraș este considerat bântuit, strada Mary King’s Close fiind înfricoșătoare prin prisma faptului că aici au fost puse în carantină şi lăsate să moară victimele ciumei care a lovit Scoţia în anii 1600.

2. San Francisco, California, Statele Unite
Aici se află Golden Gate Bridge, fosta închisoare Alcatraz şi alte surse pentru cele mai îngrozitoare poveşti paranormale din istoria Americii. Turiștii se pot îmbarca într-un tur de groază, „Haunted Haight Walking Tour”, unde ghizii îi vor purta, timp de două ore, prin zonele cu un trecut întunecat.

3. Kimberley, Africa de Sud
Aici sunt 158 de case despre care se crede că sunt bântuite, care pot fi vizitate prin intermediului turului Kimberley Ghost.

4. Praga, Cehia
Un loc înfricoșător este Vechiul Cimitir Evreiesc, unde sunt îngropate aproximativ 100.000 de cadavre şi unde se spune că au fost observate experienţe paranormale.

5. Chicago, Illinois, Statele Unite
Aici au avut loc multe crime şi întâmplări tragice, așa cum a fost marele incendiu din 1871, ce a cauzat moartea a 300 de persoane. De asemenea, între 1920 şi 1930, mafia a lăsat în urmă numeroase victime. Totodată, aici se află Cimitirul Bachelors Grove, despre care se spune că este unul din cele mai bântuite din lume.

new_orleans

6. Victoria, Australia
Aici se află câteva aziluri faimoase – Aradale (Ararat), cel mai mare azil de nebuni abandonat. În cei 130 de ani de funcţionare, în cadrul instituţiei au murit aproximativ 13.000 de persoane din cauza unor experimente psihiatrice controversate.

7. New Orleans, Louisiana, Statele Unite
În secolul al XVII-lea a trăit aici Madame LaLaurie, o femeie de viţă nobilă, cunoscută pentru brutalitatea cu care tortura sclavii. Casa acestei, aflată pe Royal Street, este una din opririle turului groazei din New Orleans.

8. Rajasthan, India
Fortăreaţa Bhangarh din Rajasthan, India, aflată la patru ore de Delhi, este cel mai bântuit loc din India. Se spune că se află sub vraja unui bărbat cu puteri paranormale care a blestemat de moarte pe toţi cei care locuiau acolo pentru că nu a reuşit să o facă pe prinţesa din palat să se întrăgostească de el.

9. Londra, Marea Britanie
Turul Jack the Ripper (Jack Spintecatorul) este unul dintre cele mai faimoase. Turiștii vor merge prin locurile crimelor săvârşite de temutul criminal în serie care nu a fost niciodată prins.

10. Salem, Massachusetts, Statele Unite
Numele acestui oraș este strâns legat de vrăjitorie. Aici au fost judecate vrăjitoarele din Salem, în 1692.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co