Articole

Monumentul istoric care se prezintă printr-un tur virtual

Castelul Corvinilor (Huniazilor) este singurul obiectiv din România care participă la un târg internațional de turism prezentându-se printr-un tur virtual. Astfel, vizitatorii au la dispoziție o aplicație gratuită prin care vizitatorii care au smartphone pot scana un cod QR de pe materialele promoționale și pot beneficia astfel de un tur virtual. Este vorba despre Târgul Internațional de turism „Swiss International Holiday Exhibition”, care va avea loc în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie la Lugano, în Elveția.

Reprezentanții Castelului Corvinilor speră ca prin acest tur virtual, țara noastră va câștiga mai mulți turiști străini în zonă.

castelul-corvinilor (1)

„Aplicația a fost creată special pentru Târgul Internațional de turism «Swiss International Holiday Exhibition», iar Castelul Corvinilor înregistrează o premieră națională. Considerăm că este o modalitate de promovare inedită, inovativă, a Castelului Corvinilor din Hunedoara, care permite oricărui utilizator de smartphone să facă o vizită virtuală, însoțit de imagini și de comentarii în cinci limbi străine. Ne dorim să atragem atenția asupra acestui monument extrem de frumos din România și să creștem numărul de vizitatori la castel”, a declarat directorul Castelului Corvinilor, Costin Tinca, informează Mediafax.

Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost inclus de curând pe cunoscutul portal turistic TripAdvisor între primele cinci destinații de vacanță din România, în baza voturilor primite de la turiștii care l-au vizitat. Anul trecut, Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost inclus în topul palatelor de poveste, într-un clasament alcătuit de site-ul american huffingtonpost.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co