Articole

Care sunt cele mai proaste șase aeroporturi din Europa?

Indiferent dacă este vorba despre o călătorie de afaceri o vacanță, ne interesează să avem parte de cele mai bune condiții. În acest sens, este util și un clasament al celor mai proaste șase aeroporturi din Europa.

Loc 6: Paris Beauvais-Tillé International Airport, Franța (BVA)

Paris Beauvais-Tillé Internațional Airport este situat la peste 85 de kilometri nord de Paris și este folosit în special de companiile aeriene low-cost, scrie therichest.com via Wall-Street.ro. Aeroportul este oribil din cauza disprețului și aroganței angajaților față de turiști. Acest aeroport a fost construit în anii 1930 și confiscat de germani în iunie 1940 pentru a fi folosit ca o bază pentru bombardamente. Din 1956, Beauvais–Tillé a devenit aeroport civil, pentru zboruri comerciale.

Loc 5: Frankfurt Hahn International Airport, Germania (HHN)

Frankfurt Hahn International Airport este situat la circa 120 de km de Frankfurt, cam aceeași este distanță și până la Luxemburg. Având în vedere distanța foarte mare, numele de Frankfurt a fost dat pentru a atrage turiștii care vor bilete cu discount, însă în realitate s-ar putea să îi coste foarte mult faptul că au aterizat în câmp. În orașul Frankfurt există un aeroport la doar 10 km de centru. Acest aeroport este al 10-lea cel mai aglomerat din Germania și este considerat un fel de McDonalds, pentru că este un aeroport mic, în mijlocul pustietății. Deși este izolat, nici măcar nu are facilități, restaurante.

Loc 4: Barra Airport, Scoția

Barra Airport are o pistă care la o mare parte este sub apă, iar în amurg doar câteva vehicule ilumineaza pista. National Geographic a numit-o una dintre pistele de aterizare cele mai periculoase din lume.

Loc 3: Berlin Tegel International Airport, Germania (TXL)

Turiștii spun că deși al doilea razboi mondial a fost în urmă cu mult timp, Germania și Franța sunt încă în luptă încercând să ofere cea mai de neuitat experiență pe un aeroport.

Loc 2: Gibraltar International Airport (GIB)

Gibraltar International Airport este un aeroport mic, cu doar câțiva kilometri pătrați, a cărei pistă se intersectează cu o autostradă. Deci de fiecare dată când un avion decolează sau aterizează, barierele opresc traficul pe autostrada Winston Churchill, la fel ca la o trecere de cale ferată.

Loc 1: Bergamo Orio al Serio International Airport, Italia (BGY)

airport_orio_al_serio-1 (1)

Bergamo Orio al Serio este un aeroport aflat la doar 30 de km de Milano. Aici turiștii trebuie să fie pregătiți pentru zboruri întârziate și să aștepte în picioare, pentru că sunt prea puține scaune.

Sursa: Wall-Street.ro

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co