Articole

Câte milioane de euro pe an cheltuie românii în vacanțe în Thailanda?

Peste 20.000 de turiști români și-au făcut vacanța în Thailanda în fiecare dintre ultimii doi ani și cheltuiesc în medie mai mult de 2.100 de euro de persoană pentru zbor, cazare, masă și excursii, au declarat reprezentanții în România ai Autorității de Turism a Thailandei, scrie Wall-Street.ro.

„Din datele oficiale ale autorităților thailandeze, în anul 2013 și-au făcut vacanța în această țară puțin peste 20.000 de români. Din datele preliminare, și în anul 2014 au fost tot cam atâția”, a declarat agenției Mădălina Nan, PR&Marketing Assistant la reprezentanță în Balcani a Autorității pentru Turism a Thailandei (TAT Balkan Office), scrie Mediafax.

1. blog-thailand1

Astfel, românii stau în jur de 13 zile în Thailanda și cheltuiesc, în medie, 105 euro pe zi pe cazare, mâncare, băutură și excursii. La suma totală de 1.365 de euro, se adaugă și prețul biletului de avion, care ajunge, în medie, la 800-850 de euro. În total, peste 2.100 de euro.

Din aceste date reiese că cei 20.000 de români cheltuiesc anual pentru vacanțe în Thailanda mai mult de 42 de milioane de euro. Românii merg în Thailanda în zone precum Bangkok, Phuket sau Pattaya.

Sursa: Wall-Street.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co