Articole

Cât costă o excursie până în Laponia?

Deși scumpă, Laponia este cea mai bine vândută destinație anul acesta de Crăciun, potrivit Paravion.ro, scrie Dailybusiness.ro! Așadar, țara lui Moș Crăciun a reușit să atragă numeroși turiști, tarifele începând de la 1.700 euro. În acest preț intră un pachet complet cu 4 nopți de cazare la hotel de patru stele, 4 cine festive, 3 prânzuri, excursii tematice în fiecare zi, bilete de avion și taxe de transport incluse.

Alte destinații de vacanță căutate pentru perioada Crăciunului sunt Viena și Roma, în timp ce pentru revelion românii preferă locurile cu soare, precum Dubai și Istanbul.

mos_craciun_laponia_53942900

De asemenea, potrivit datelor Paravion.ro, bugetul mediu alocat anul acesta de turistul român pentru un Crăciun în afara țării se ridică la circa 800 euro de persoană, similar cu cel de anul trecut, iar top 3 cele mai bine vândute pachete de Crăciun sunt cele pentru Laponia, Viena și Roma. Iar pentru revelion, bugetul mediu de revelion se ridică la aproximativ 600 euro de persoană, pentru un pachet ce include transport, cazare, masa și diverse circuite.

Cele mai scumpe pachete pentru revelionul 2015 pe Paravion.ro, dar și cele mai bine vândute, sunt cele din Dubai, care încep de la 1.000 euro de persoană pentru 7 nopți la patru stele și pot urca până la peste 3.000 euro de persoană pentru 7 nopți la cinci stele, taxe de transport, masa și circuite incluse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co