Articole

Cât te costă un safari în Tanzania?

Pe cine nu tentează o aventură în Tanzania, la câțiva metri distanță de animalele de junglă? Ar fi ca o călătorie tip National Geographic, dar nu una virtuală, cu telecomanda în mână. Razvan Pascu, consultant marketing turistic și fondator Travel Communication Romania, organizează o vacanță de 13 zile în Tanzania și Zanzibar, în perioada 9 – 22 martie 2015, scrie Wall-Street.ro.

Dar oare cât costă o astfel de distracție? Răspunsul este simplu: cel puțin 3.000 de euro de persoană. Suma acoperă toate cazările și zborurile, taxele de aeroport, programele de safari și taxele de intrare în parcurile naționale, cu toate mesele în safari și demipensiune în Zanzibar. În preț nu sunt incluse asigurarea de călătorie, băuturile din timpul meselor, bacșișurile din safari și vaccinurile care trebuie făcute înainte de plecare.

exclusive-safari-tours

Cei care doresc camere single, trebuie să plătească un supliment de 650 de euro. Excursia poate fi plătită în 3 rate egale. Viza de Tanzania este gratuită și se obține de pe aeroport, iar pașaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni de la data intrării în Tanzania.

Ce e de văzut în Tanzania? Parcurile naționale Lake Manyara, Serengeti, craterul vulcanului Ngorongoro, locul celor Big Five – elefantul african, bivolul, leul african, leopardul și rinocerul ,un sat tradițional de maasai și Olduvai Gorge, locul despre care se spune că este „Leagănul Civilizației”.

Ce e de văzut pe insula Zanzibar? Aici aveți rezervate 6 zile de plaja și aventuri: vizita în capitala StoneTown, croazieră cu prânz gătit pe o plajă pustie și snorkeling la recifurile de corali din Oceanul Indian, vizită la atolul Mnemba, vizita pe cealalta parte a insulei Zanzibar și înot cu delfinii în Ocean, vizita la rezervația de broaște țestoase și la rezervația de mirodenii sau croazieră la apus.

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co