Interne

Cautare de comori la Natura Parc

Cautare de comori la Natura Parc

Vrei sa petreci altfel de 1 mai? Te-ai saturat de aglomeratia de la mare si parca muntele ti se potriveste mai mult? Iata o solutie : Natura Parc din Chichis ofera de 1 mai posibilitatea de a cauta si gasi o comoara. Si asta nu este tot: in perioada 28 aprilie – 1 mai vor fi organizate activitati distractive in aer liber: competitii sportive, pescuit, picnic si gratare.

De 1 Mai, parcul de distractii Natura Parc, situat in localitatea Chichis, la 16 km de Brasov, organizeaza o aventura a cautarii de comori pentru toti doritorii, informeaza reprezentantii parcului.

Comorile vor fi ascunse peste tot in parc, fiecare dintre cei veniti avand sansa de a gasi o comoara, in perioada 28 – 29 aprilie. In aceste zile, vor fi organizate activitati distractive in aer liber: competitii sportive, pescuit, picnic si gratare.

Pentru diferite jocuri in aer liber, sunt puse la dispozitie terenuri de fotbal, volei, tenis de camp, fotbal, golf, piscina. Totodata, la Natura Parc, puteti face plimbari cu barca si cu hidrobicileta, pescuit sau paintball. Iar daca va este dor de iarna, acolo functioneaza un patinoar artificial.

Situat in centrul tarii, pe DN11 Brasov-Sf. Gheorghe, Natura Parc este cel mai mare parc sportiv si de distractii din Romania. A fost inaugurat in 2010 si este construit pe o suprafata de 160 hectare.

Biletul de intrare costa 5 lei de persoana.

Sursa: EVZ.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co