Articole

Ce destinații preferă româncele?

Atunci când româncele călătoresc neînsoțite, Bucureștiul este principala destinație pentru femeile tinere și pentru cele mature (sub 25 de ani, 25-34 de ani și 55-65 de ani), aceste calatorii fiind, cel mai probabil, în interes de serviciu, conform unui studiu realizat de agenția de turism online Tripsta, scrie Dailybusiness.ro.

Pe de altă parte, femeile cu vârste de 35-44 de ani aleg Viena drept prima destinație ale călătoriilor pe care le fac singure, Istanbulul este principala destinație pentru femeile de 45-54 de ani, în timp de doamnele trecute de 65 de ani merg singure mai ales la Bruxelles.

Principalele destinații pentru tinerele femei adulte: Viena, Istanbul și Amsterdam.

bde65f9f-9b36-462f-827f-2ba19bc69fc4 (1)

Femeile adulte tinere cu vârste sub 25 de ani și de 25-34 de ani merg peste hotare mai ales la Viena (principala destinație pentru ambele categorii de vârstă), pe locul secund aflându-se Istanbul (pentru cele sub 25 de ani) și Amsterdam (pentru femeile de 25-34 de ani).

În cazul româncelor cu vârste sub 25 de ani, în afara de Viena și Istanbul, cele mai căutate destinații de călătorie sunt în Europa, indiferent dacă destinația este Manchester, Lisabona, Paris, Londra, Berlin, Helsinki sau Copenhaga. Aceleași deplasări europene sunt preferate și de femeile de 25-34 de ani, pe a căror listă de destinații de călătorie se află Istanbul, Berlin, Paris și Copenhaga, dar și Amsterdam, Atena și Frankfurt.

Preferințele femeilor mature includ Austria și Turcia, dar și Franta, Canada sau Bulgaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co