Articole

Ce insule poți cumpăra mai ieftin ca un apartament în București?

Ai crede că privilegiul de fi proprietarul unei insule private este rezervat doar celor mai bogați oameni de afaceri sau vedetelor, însă iată că există unele mai ieftine decât un apartament în București, scrie Wall-Street.ro via privateislandsonline.com.

Insula Douglas – 66.583 euro

Are o suprafață de 1,62 hectare și se află în Golful Fundy din regiunea New Brunswick, Canada. Chiar dacă este în apropierea continentului, insula este intimă și oferă mediul potrivit pentru o evadare de weekend.

Insulele Piacabucu – 64.210 euro

Au o suprafață de 33 de hectare și se află în nord-estul Braziliei. Cele șase insule Piacabucu sunt fluviale, fiind situate pe cursul raului Sao Francisco, unde se regasesc numeroase insule, cea mai mare parte dintre ele fiind locuite.

velaa-private-island

Insula Bauer – 60.575 euro

Are 1,54 de hectare, fiind situată în Alaska, Statele Unite ale Americii. Este situată destul de îndepărtată de partea continentală, fiind locul perfect pentru cei pasionați de pescuit.

Insula Fox – 58.750 euro

Suprafața este mică, de 1,21 hectare, însă este ușor de ajuns la insulă de pe continent. Aceasta se află în Golful Fundy din Porvincia New Brunswick, Canada.

Insula Pigeon – 55.700 euro

Are o suprafață de 2,91 hectare și se află în apropierea Republicii Nicaragua din America Centrală.

Sursa: Wall-Street.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co